Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Papa's Pancakeria

Bedømmelse:
9,2
(26.510 stemmer)
Udgivet:
maj 2014
Teknologi:
Flash (emulated)
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:
Wiki-sider:

Papa's Pancakeria er et afslappet restaurantspil, hvor du griller pandekager og serverer dem med lækre toppings til kunderne. Efterhånden som du gør fremskridt, spiller du minispil og opgraderer butikken. Lær at lave perfekte pandekager, mens du jonglerer med flere ordrer på én gang!

Sådan spiller du Papa's Pancakeria

Træn med sensei Louie

Papa Louie har kidnappet din kat og brugt den til at lokke dig til sin pandekageranch. Da du kommer for at hente din kat, tvinger han dig til at arbejde som ulønnet tjener på sit berømte pandekageri. Selv om du først stritter imod, finder du snart lykken ved at finpudse dine evner i bakkerne som Papas pandekageprotegé.

Mestre kunsten at grille

Der er grænser for, hvor god man kan blive til at grille pandekager. Som elev af den store Papa Louie vil du snart lære at grille pandekager til det perfekte niveau med en delikat sprødhed udenpå og fluffiness indeni. Følg guiden på grillen, og brug fast-forward-knappen til at sætte ovnen på overarbejde!

Tilføj lækre toppings

Kun en psykopat spiser sine pandekager som de er, og selv om du sikkert vil få nogle mærkelige forespørgsler, når du arbejder på Papa's Pancakeria, foretrækker de fleste kunder deres pandekager med lækre toppings. Du kan tilføje krymmel, bananer, sirup og blåbær - alle de lækreste ting, der kan give dine kunder en god smag.

Nyd dine afslappede timer

Efter hver arbejdsdag får du tre chancer for at spille et af de forskellige minispil. Du kan spille Pizza Pachinko eller et hvilket som helst andet sjovt lille spil. Hvis du klarer udfordringen, bliver du belønnet med noget, der kan hjælpe dig i spillet. Du kan også bruge dine drikkepenge til at købe nye ting til restauranten.

Betjen dine kunder med stil

Dekorative genstande som borde og plakater hjælper med at forbedre kundernes ventetid, mens opgraderinger af udstyret kan gøre tilberedningen af maden nemmere og hurtigere. Til sidst vil butiksgulvet være fuldt udstyret med nye møbler, gulve, vægge - alt hvad der hører til. Men du skal først gøre dig fortjent til dem!

Flere spil som dette

Papa Louie-serien er en del af vores afslappede samling og leverer altid sjov. Hvis du kan lide dette spil, kan du måske også lide andre casual spil som Ice Fishing, hvor du kan fiske (virtuelt) i betagende kulisser, og Getting Over It, et udfordrende klatrespil, hvor du styrer din figur med kun musebevægelser og fysik til at få dig til at lykkes, eller Good Doggo, hvor du træner din virtuelle hund.

Funktioner

  • Spil som enten Cooper eller Prudence
  • Server pandekager på en række lækre måder
  • Bliv en professionel pandekagebager med Papa Louies vejledning
  • Spil sjove minispil for at låse op for ting efter en dag ved grillen
  • Opgrader Papa's Pancakeria med alle de fineste møbler

Udvikler

Flipline Studios har udviklet dette spil og en række andre sjove Papa 's-spil. Når du har lært at vende pandekager, kan du prøve at vende burgere på Papa's Burgeria!

Platform

Webbrowser

Gameplay-video

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame