Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Fleeing the Complex

Bedømmelse:
9,5
(532.826 stemmer)
Udgivet:
november 2015
Teknologi:
Flash (emulated)
Platforme:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS)
Klassificering:

Du er fanget i en lille fængselscelle, og du skal flygte ikke bare fra din celle, men fra hele fængslet! Hvis du fejler, venter døden på dig... Fleeing te Complex er et fantastisk flugtspil med pindefigurer. Det stærkt sikrede fængsel er bevogtet af nogle stærke pinde-soldater. Du bliver nødt til at træffe gode og hurtige beslutninger for at komme ud i live. Held og lykke!

Baggrund

Fleeing the Complex blev udgivet i 2015 og er den 5. og (indtil videre) sidste fortsættelse i Henry Stickmin-eventyrserien. Ligesom de tidligere spil (Breaking the Bank, Escaping the Prison, Stealing the Diamond og Infiltrating the Airship), er målet at vælge de rigtige veje, værktøjer og træk, mens du forsøger at bryde ind eller ud af forskellige steder for at undslippe - eller skabe - problemer.

Hele spillet er baseret på hurtig tænkning, strategi og beslutningstagning. Undervejs finder du hjælp fra omgivelserne og endda fra gamle eller nye venner. Hver fortsættelse er bundet til det foregående spil (dvs. at Escaping the Prison sker på grund af Henrys kriminelle handlinger i Breaking the Bank). Ikke alle de valg, du træffer, fører til en dårlig slutning, men nogle fører til "fiaskoer" fra starten. I Breaking the Bank vil alle valg være en fiasko. Dette er sandsynligvis for at forberede Henry til hans næste eventyr, hvor han forsøger at flygte fra fængslet. Det faktum, at du ikke rigtig kan forudsige, hvilket valg der giver mest mening, betyder, at Fleeing the Complex er lige så uforudsigeligt som de tidligere spil (bortset fra Breaking the Bank).

Udgivelsesdato

November 2015

Udvikler

Puffballs United har lavet dette spil.

Platforme

  • Webbrowser
  • Android
  • iOS
Denne version emulerer Flash, da det ikke længere understøttes i vid udstrækning. Du kan spille den originale Flash-version her..
Reklame
Apple Store Logo
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame