Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Age Of War

Bedømmelse:
9,4
(141.939 stemmer)
Udgivet:
marts 2018
Teknologi:
Flash (emulated)
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:
Wiki-sider:

Age of War er et episk base defense strategispil, hvor du kæmper en uafbrudt krig. Bliv ved med at skabe enheder for at beskytte din base og ødelægge fjenden. Når du tjener nok XP, vil din civilisation udvikle sig gennem tiderne og tilbyde nye teknologier, som du kan bruge i kamp.

Battle Through the Ages

Du starter i simple tider. Hulemennesker med flagermus og sten katapult tider. Hver tidsalder bringer helt nye enheder og våben med sig, fra huleboere, der rider på dinosaurer, til fremtidens futuristiske svævevogne.

For at blive i spillet skal du skabe nok enheder og tårne til at holde presset fra din modstander tilbage, samtidig med at du udvikler nok styrke til at nå deres base. For at forsvare dit hovedkvarter kan du opstille tårne og udvikle yderligere pladser til flere defensive våben.

Du har også et særligt angreb. Artilleriangreb og guder, der regner med sten, for at nævne to. Specialangreb bruges ideelt set, når du er i problemer, og der er mange fjendtlige enheder, der rykker frem mod dig.

Fem tidsaldre

Der er fem udviklingsstadier i Age of War. Du kan avancere til en ny alder, når du har optjent nok XP ved at dræbe dine fjenders tropper! De fem tidsaldre er:

  • Stone age
  • Borg-alderen
  • Renaissance-alderen
  • Moderne tidsalder
  • Fremtidens tidsalder

Krigens tidsalder Arven

Age of War blev oprindeligt udgivet som et Flash-spil af Louissi i 2007. Det var et af de første base defense-spil og var med til at popularisere genren. Spillet har bestemt stået sin prøve; det er stadig enormt populært i dag. I dag kan du spille Age of War i HTML5 gratis!

Mere spil som dette

Baseforsvarsspil var en favorit i de tidlige dage af webspil. Gennemse vores forsvarsspil samling for at finde flere. Du kan måske lide Storm the House 3, et lignende spil, hvor du skal forsvare dit hus mod en hær af stikmænd.

Udgivelsesdato

Oktober 2007, opdateret 2017

Udvikler

Age of War er et spil af Louissi.

FAQ

Har jeg brug for Flash for at spille Age of War?

Dette er en HTML5-version, så Flash er ikke nødvendig for at spille.

Kan jeg spille Age of War på mobilen?

Ja, du kan spille Age of War på din mobile enhed hos CrazyGames.

Kan jeg downloade Age of War?

Du kan tilføje Age of War som en app på mobile eller stationære enheder, ligesom alle vores andre spil.

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame