Logo CrazyGames.com

Tiger Simulator 3D

152.130
bedømmelser
8,9

Tiger Simulator 3D er endnu et fantastisk simulationsspil, som CyberGoldfinch har bragt til dig. Tigre er virkelig storslåede og smukke dyr, og du får nu chancen for at se, hvordan det er at leve som disse kongelige dyr i naturen. Du tager kontrol over en enkelt tiger og skal snuse rundt i naturen og forsøge at overleve og blive stærk.

Du skal jage efter mad og fange dine byttedyr for at give dig selv næring og energi - glem ikke at drikke vand også. Over hele verdenskortet kan du udføre forskellige opgaver for andre dyr og figurer for at tjene guld - du kan bruge dette guld til at øge din tigers statistik og kraftniveau. Du kan også finde en tigermakker og opdrætte din helt egen tigerfamilie! Se, hvordan det er at leve i naturen i dag, og start dit tiger-eventyr!

Funktioner

  • TIGER FAMILIEHvis du finder en anden tiger, vil du kunne skabe en familie. Med udviklingen af karakteren bliver muligheden for at lave børn tilgængelig. Du kan lave op til 4 børn. Din familie kan hjælpe dig i kamp og på jagt. Der er mulighed for at forbedre hvert familiemedlem. For at gøre dette er det nødvendigt at jage og indsamle mad, og derefter fodre børnene eller din gemalinde.
  • TIGER CUSTOMIZATIONAnsæt tigerens udseende som du vil. Der er flere skind at vælge imellem. Du kan også tilpasse skind til din gemal og dine børn. For fans af sjove hatte er der mulighed for at bære en række forskellige hatte!
  • UPGRADESTDer er mulighed for at forbedre de individuelle egenskaber for familiemedlemmer og egenskaber, der påvirker alle tigre i familien på én gang. Glem ikke at forbedre karaktererne! Få erfaring ved at udføre opgaver og jagt. Når du har modtaget et niveau, kan karakteren bruge det på angrebspoint, energi eller liv. Der er også særlige færdigheder, der giver dig mulighed for at øge hastigheden, indsamle mere mad, få flere ressourcer til handlinger i spillet osv.
  • VARIOUS CREATURESPå din rejse vil du se mange forskellige væsner. Nogle af dem er fredelige, og nogle af dem er meget farlige. Desuden vil tigerne kæmpe mod farlige bosser.
  • QUESTDeltag i forskellige opgaver. Nogle gange skal du jage dyr, nogle gange skal du lede efter gamle artefakter, og nogle gange skal du have det sjovt og affyre fyrværkeri. Du ved aldrig, hvad quest-karaktererne vil bede dig om at gøre.

Udvikler

Tiger Simulator 3D blev udviklet af CyberGoldfinch. Du kan også spille andre gode dyresimulatorspil fra samme udvikler, som Fox Simulator og Wolf Simulator Du kan følge udvikleren på Twitter:https://twitter.com/CyberGoldfinch

Platform

Webbrowser. Vi har også Android- og iOS-versioner.

Gennemgang

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame