Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Raccoon Adventure: City Simulator 3D

Bedømmelse:
9,0
(49.543 stemmer)
Udvikler:
CyberGoldfinch
Udgivet:
september 2019
Teknologi:
HTML5 (Unity WebGL)
Platforme:
Browser (desktop-only), App Store(Android)
Klassificering:

Raccoon Adventure: City Simulator 3D. Denne gang spiller du som en vaskebjørn. Udforsk hver en centimeter af storbyen og start din fantastiske rejse i dag! Dette er en af de bedste apps, der findes til bysimulering. Den har også en unik spillestil. Strejf gennem det smukke bylandskab som en lille vaskebjørn!

Vaskebjørne er normalt set med et dårligt øje på af den menneskelige befolkning. Men ikke denne vaskebjørn! Download og installer spillet og se, hvilke eventyr du kan opleve som dette lille, yndige dyr. Spillet er opført i kategorien eventyr af apps, og det er let at se hvorfor. Byen er din at udforske - du kan træffe dine egne valg som vaskebjørn.

Brugerne kan spille og gennemføre mange forskellige opgaver og quests. Du kan gøre alt fra at finde mad og levere varer til at køre bil eller båd. Hvem ville have troet, at man kunne spille et spil, hvor en vaskebjørn kører køretøjer? Mulighederne er uendelige i denne bysimulator.

Glem ikke at flytte og klikke for at styre din vaskebjørn. Hvis du ønsker det, kan du endda starte din helt egen vaskebjørnefamilie. Find en passende partner, som du bliver forelsket i, og lav nogle vaskebjørnebørn sammen. Brugerne kan også ændre deres vaskebjørns udseende og vælge forskellige pelsfarver og ansigtstræk.

Vi glemte at nævne, at brugerne i starten af spillet kan vælge deres vaskebjørn navn og køn. Spillets kontrol er enkel og bruger de typiske FPS-bevægelsestaster. Brugerne kan også dreje spilkameraet og se sig omkring i den fantastiske 3D-by. Endelig kan brugerne også downloade apk-filerne og skabe deres egen version af denne fantastiske titel.

Udgivelsesdato

Spillet blev oprindeligt udgivet som en Android-app i maj 2019. WebGL-versionen har været tilgængelig siden september 2019.

Udvikler

Raccoon Adventure: City Simulator 3D blev udviklet af CyberGoldfinch, den samme udvikler, som har lavet andre fantastiske 3D-dyresimulatortitler, såsom bl.a. Wolf Simulator og Tiger Simulator.

Funktioner

  • 3D vaskebjørnssimulatorspil
  • Du kan starte din egen vaskebjørnefamilie
  • Det kan tilpasses udseende
  • En stor by med skov at udforske
  • Spændende quests: kørsel i bil, båd osv.
  • Du kan spille dette spil i fuld skærm

Platforme

  • Webbrowser
  • Android
Reklame
Google Play Logo
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame