Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

There Is No Game

Bedømmelse:
9,2
(84.108 stemmer)
Udgivet:
maj 2017
Teknologi:
HTML5
Platform:
Browser (desktop-only)
Klassificering:
Wiki-sider:

Dette spil... vent... er det et spil? Der er ingen spil! Eller er der? Gennemfør forskellige udfordringer, mens fortælleren forsøger at overbevise dig om, at der ikke er noget spil. Dette er den originale gamejam-version skabt af Kamizoto.

Sådan spiller du

Ikke-spillet starter med introtitlerne, hvor du først skal bevise, at fortælleren tager fejl ved at interagere med teksten. Derfra bliver du hurtigt fordybet i en række sjove små puslespil styret af en spændende historie, der gør dig nysgerrig efter mere.

Om There Is No Game

There is No Game er en 10-15 minutters titel, der vandt kategorien 'bedrag' i Newgrounds Construct Jam 2015. Pascal Cammisotto (KaMiZoTo) udviklede spillet. To år senere, i 2017, startede han Draw Me a Pixel med en ven og crowdfinansierede den succesfulde spin-off 'There is No Game: Wrong Dimension'.

Flere spil som dette

There is No Game betragtes som et eventyrspil og har meget til fælles med peg-og-klik-genren. Der er også forskellige puslespil i løbet af spillet. World's Hardest Game er et andet klassisk webspil, og We Become What We Behold er et andet populært kortspil, der er værd at tjekke ud.

Funktioner

  • Gamejam-vindende originalt koncept
  • Engagerende fortælling hele vejen igennem
  • Forskellige puslespil, som alle vil nyde
  • En historie, der afsløres og holder dig fanget

Udvikler

Dette spil er udviklet af Kamizoto.

Udgivelsesdato

Maj 2017

Platform

Dette spil er et webbrowser-spil.

Gameplay-video

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame