Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

There Is No Game

Bedømmelse:
9,2
(73.427 stemmer)
Udgivet:
maj 2017
Teknologi:
HTML5
Platform:
Browser (desktop-only)
Klassificering:
Wiki-sider:

Dette spil... vent... er det et spil? Der er intet spil! Eller er der? Gennemfør forskellige udfordringer, mens fortælleren forsøger at overbevise dig om, at der ikke er noget spil. Dette er den originale game jam-version skabt af Kamizoto.

Hvordan man spiller

Non-game starter med intro credits, hvor du først skal bevise, at fortælleren tager fejl ved at interagere med teksten. Derfra bliver du hurtigt fordybet i en række sjove små gåder, der styres af en spændende historie, som giver dig lyst til at vide mere.

Om There Is No Game

There is No Game er en 10-15 minutters titel, der vandt kategorien 'bedrag' i Newgrounds Construct Jam 2015. Pascal Cammisotto (KaMiZoTo) udviklede spillet. To år senere, i 2017, startede han Draw Me a Pixel sammen med en ven og crowdfinansierede den succesfulde spin-off 'There is No Game': Wrong Dimension'.

Mere spil som dette

There is No Game betragtes som et eventyrspil og har meget til fælles med point-and-click genren. Der er også forskellige gåder i løbet af spillet. Escape or Die er et godt valg i denne kategori, og We Become What We Behold er et andet populært kortspil, der er værd at tjekke ud.

Funktioner

  • Game-jam-vindende originalt koncept
  • Engagerende fortælling hele vejen igennem
  • Flere og flere gåder, som alle vil nyde
  • En historie, der optrævler og holder dig fanget

Udvikler

Dette spil er udviklet af Kamizoto.

Udgivelsesdato

Maj 2017

Platform

Dette spil er et webbrowser-spil.

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame