Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Sportcars Crash

Bedømmelse:
8,2
(38.934 stemmer)
Udvikler:
C Games
Udgivet:
december 2023
Teknologi:
HTML5 (Unity WebGL)
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:

Sportcars Crash er et kørespil, hvor hver kurve er fyldt med fare, og overlevelse er den ultimative udfordring. Kom bag rattet i forskellige biler, hver med deres egne unikke egenskaber og ødelæggelsesmuligheder. Uanset om du vælger at styre dygtigt til målstregen eller nyde spændingen ved at køre sammen, er valget dit i denne adrenalinpumpende test af kørefærdigheder og instinkt.

Sådan spiller du

Kør igennem forhindringsbaner

Tag udfordringen op i Sportcars Crash. Hvert niveau er fyldt med spændende fart og vovede stunts, samt en overflod af forhindringer, der kan knuse og smadre din bil, hvis du ikke er forsigtig.

Kom over målstregen

Dit mål i Sportcars Crash er at nå målet i ét stykke. Jo flere kegler du vælter til sidst, jo større bliver din scorebonus. Hvis du bliver skubbet af banen eller eksploderer før tid, skal du starte banen forfra. Du har mulighed for at reparere din bil, hvis den tager kritisk skade.

Køb nye ødelæggelige køretøjer

Du optjener penge, når du fuldfører et niveau. Brug pengene i butikken til at købe en række seje nye biler. Hver bil har sin egen karakter med unikke hastigheder, ødelæggelsesmuligheder og håndtering. Find en bil, der får dig hurtigt gennem banen uden drama!

Flere spil som dette

Hvis du kan lide at tage udfordringer op på svære forhindringsbaner med høj fart, er der masser af andre spil som Sportcars Crash i vores bilspil-sektion. Tjek også Moto X3M og Drift Boss for mere køreglæde.

Funktioner

  • Mange unikke og udfordrende niveauer
  • Spændende stunts og høj hastighed
  • Episk ødelæggelse af køretøjer
  • Et udvalg af biler til køb

Udgivelsesdato

December 2023

Platform

Webbrowser (desktop og mobil)

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame