Logo CrazyGames.com

GrindCraft

Bedømmelse:
9,0
(267.717 stemmer)
Udvikler:
Playsaurus
Udgivet:
april 2016
Sidst opdateret:
december 2022
Teknologi:
HTML5
Platforme:
Browser (desktop, mobile, tablet), Android
Klassificering:

GrindCraft er et klikker-spil med Minecraft-tema, der er baseret på håndværk. Saml forskellige råmaterialer og klatre op ad crafting-stigen for at skabe stærkere genstande. Hold musen over håndværksgenstande for at afsløre de ressourcer, der kræves for at skabe dem.

Håndværk, skab og automatiser

Høst ressourcer

GrindCraft fjerner 3D-verdenen, så du udelukkende kan fokusere på håndværkselementet i Minecraft. Med udgangspunkt i dine næver kan du slå træer ned for træ og begynde at indsamle ressourcer ligesom i overlevelsestilstanden i Minecraft.

Byg bedre værktøj

Derfra kan du håndværkere nok træ til at bygge træredskaber som en økse og en spade, der gør det nemmere at samle ressourcer. Resten er historie.

Slibningen finder sted i fire klikbokse. Disse er overworld, mine, mad og mobs. De mange forskellige genstande, du kan høste her, afhænger af det udstyr, du har i øjeblikket. For eksempel vil den ikke vise lava, hvis du ikke har en spand til at samle den. GrindCraft vil vise rå minebare ressourcer her med frekvenser, der afhænger af deres sjældenhed.

Hyr landsbyboere til at arbejde for dig

Når du får ressourcerne til at bygge en landsby, kan du ansætte landsbyboere for at fremskynde produktionen drastisk ved at automatisere din drift.

Mere spil som dette

Kig på GrindCraft Remastered for en opdateret version af GrindCraft. Der er mange flere spil som dette i afsnittene Minecraft og idle. Tjek Mine Blocks og Paper Minecraft! Hvis du bare vil have det vanedannende tomgangsspil, kan du prøve Candy Clicker 2 eller MineClicker.

Funktioner

  • Hurtigt gameplay i clicker-stil
  • Saml forskellige genstande fra Minecraft
  • Byg en landsby med forskellige arbejdere til at automatisere indsamling af ressourcer
  • Læn dig tilbage og se dit GrindCraft-samfund vokse!

Udvikler

GrindCraft blev skabt af Jetspice Games.

Udgivelsesdato

Maj 2015

Platform

Webbrowser (herunder mobile webbrowsere)

Sidst opdateret

30. maj 2022

Reklame

Flere spil i denne serie

Google Play Logo
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame