Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

GrindCraft

Bedømmelse:
9,0
(283.786 stemmer)
Udvikler:
Playsaurus
Udgivet:
april 2016
Sidst opdateret:
maj 2022
Teknologi:
HTML5
Platforme:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(Android)
Klassificering:

GrindCraft er et Minecraft-tema klikkespil baseret på crafting. Indsamle forskellige råmaterialer og stige op ad håndværksstigen for at skabe stærkere genstande. Hold musen over de håndværksgenstande for at afsløre de krævede ressourcer for at skabe dem.

Håndværk, skab og automatiser

Høst ressourcer

GrindCraft fjerner den 3D-verden, så du kun kan fokusere på Minecrafts håndværkselement. Begyndende med dine næver kan du hugge træer ned for at få træ og starte din indsamling af ressourcer ligesom i Minecrafts overlevelsesmode.

Byg bedre værktøjer

Derefter kan du håndværke nok træ til at bygge træværktøjer som en økse og en skovl, der gør indsamlingen af ressourcer nemmere. Resten er historie.

I spillet finder slibningen sted i fire klikbokse: overworld, mine, mad og mobs. Hvad du kan indsamle afhænger af dit aktuelle udstyr. For eksempel vil det ikke vise lava, hvis du ikke har en spand til at opsamle det. GrindCraft vil vise råindvindbare ressourcer her med frekvenser, der afhænger af deres sjældenhed.

Ansæt landsbyboere til at arbejde for dig

Når du har nok ressourcer til at bygge en landsby, kan du skabe landsbyboere og automatisere din produktion for at øge outputtet betydeligt.

Flere spil som dette

Tjek GrindCraft Remastered for en opdateret version af GrindCraft. Der er mange flere spil som dette i Minecraft- og idl-sektionerne. Prøv også Mine Blocks og Paper Minecraft! Hvis du bare vil have den vanedannende spiloplevelse, så prøv Candy Clicker 2, MineClicker og Clicker Heroes.

Funktioner

  • Hurtigt klikkespils gameplay
  • Håndværk forskellige genstande fra Minecraft
  • Byg en landsby med forskellige arbejdere til at automatisere indsamling af ressourcer
  • Slap af og se dit GrindCraft-samfund vokse!

Udvikler

GrindCraft blev skabt af Playsaurus.

Udgivelsesdato

Maj 2015

Platform

Webbrowser (inklusive mobile webbrowsere)

Sidst opdateret

30. maj 2022

Reklame
Google Play Logo
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame