Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

MineClicker

Bedømmelse:
8,6
(86.305 stemmer)
Udvikler:
Dimofan
Udgivet:
november 2020
Teknologi:
HTML5 (Unity WebGL)
Platforme:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(Android)
Klassificering:

MineClicker er et klik-spil, der foregår i Minecraft-universet. Klik for at dræbe mobs og udvinde blokke. Optjen XP og saml sten til at købe forskellige opgraderinger og ansæt rekrutter for at gøre tomgang lettere.

Kæmp mod forskellige MineClicker mobs

Dræb Minecraft mob-karakterer en efter en for at optjene erfaringspoint. Du kan bruge de skinnende point på nye rekrutter og på opgraderinger til dit eksisterende personale. Hver rekrut har statistikker for mob og blokke DPS, som gør, at du kan ødelægge ting hurtigere. Disse stiger markant for rekrutter senere i spillet, når sværhedsgraden øges.

Køb våben for at bekæmpe mobs

På skærmen for våbenopgraderinger kan du købe og opgradere dine våben. Ligesom i Minecraft er der en progression til stærkere udstyr, der starter med dine hænder og træværktøj. Du køber våben ved at bruge stenstykker, som du optjener ved at ødelægge blokke.

Level op for at optjene mere

Som du skrider frem i MineClicker, vil mobs og blokke blive højere i niveau. Du kan stige i niveau ved at besejre boss-niveauer, hvor mob-bossen har en tidsbegrænsning. Hvis du ikke kan dræbe dem inden for tiden, bliver deres sundhed nulstillet.

Du kan vælge, hvilket niveau du vil blive ved med, indtil det er det rette tidspunkt at avancere. At stige i niveau betyder mere kontant for hver ødelagt blok eller dræbt medlem af en mob, men som altid i klik-spil stiger omkostningen for nye genstande også!

Funktioner

  • 70 niveauer med 14 boss-niveauer
  • 32 mobs at dræbe
  • 40 blokke at udvinde
  • 14 lokationer

Udgivelsesdato

Maj 2019 (WebGL). Spillet er blevet opdateret siden november 2020 til at bruge Unity 2020, hvilket også gør det muligt at spille det på mobile browsere!

Udvikler

Dimofan har udviklet dette spil.

Platforme

  • Webbrowser (desktop og mobil)
  • Android
Reklame

Flere spil i denne serie

Google Play Logo
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame