Logo CrazyGames.com

Uhyggelige spil

Originale uhyggelige spil

Der findes forskellige uhyggelige spil, som du kan spille for at få dit adrenalinhul. Nogle spil har tiltrukket sig kontroverser og andre er inspireret af de stensikre klassikere.

Et gyserspil inspireret af en klassiker er Forgotten Hill, som deler et lignende plot som Silent Hill. Denne serie omfatter populære titler som Forgotten Hill: Fall og Forgotten Hill: Puppeteer.

Slenderman Games

Nogle af de kontroversielle titler omfatter Slenderman, med spil som Slenderman Must Die, der sætter dig i rollen som en person, der jager den berygtede Slenderman. Dette 3D FPS-gyserspil er et must for gyserfans, der nyder at have beskyttelsen af en pistol i hånden.

Gyselige flugtspil

Hvis du kan lide en kombination af skræk og mystik, er du ikke alene. Lad din nysgerrighed føre dig ind i de skumle dybder af en forladt undergrundsbane i Amnesia: True Subway Horror. Vær forberedt på jump scares og vær opmærksom på et angreb fra uhyggelige væsner.

Hvis du nyder spændingen ved at flygte kombineret med presset fra skræk og rædsel når som helst, skal du i Escape from Ayuwoki vandre forsvarsløs og alene rundt i et uhyggeligt gammelt palæ og desperat lede efter udgangen. Det lyder sjovt!

Hvilken slags gys du end ønsker at skræmme dig selv med, er der masser af skræmmespil og gyserspil, der gør netop det. Du kan endda lave en spøg på dine venners bekostning med et spil som Scary Maze.

Se vores udvalg af uhyggelige spil og find det spil, der skræmmer dig eller dine venner mest.


Vi har samlet 32 af de bedste gratis online uhyggelige spil. Disse spil omfatter browserspil til både din computer og mobile enheder samt apps til dine Android- og iOS-telefoner og -tabletter. De omfatter nye uhyggelige spil såsom og top uhyggelige spil såsom Night Watchman, Haunted School og Amy Autopsy.
Vis mere