Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Burnin' Rubber 5 XS

Bedømmelse:
8,8
(128.347 stemmer)
Udvikler:
XformGames
Udgivet:
oktober 2020
Teknologi:
HTML5 (Unity WebGL)
Platform:
Browser (desktop-only)
Klassificering:
Wiki-sider:

Burnin' Rubber 5 XS er et højoktan-kampspil. Kom på førstepladsen med alle nødvendige midler. Om du gør det ved at booste eller brænde dine modstandere, er op til dig. Der er en række køretøjer og destruktive våben at låse op for, mens du kæmper dig gennem etaperne.

Sådan spiller du

Våben

Ødelæg dine modstandere og nå førstepladsen. I Burnin' Rubber 5 XS får du mulighed for at vælge mellem et udvalg af primære og sekundære våben. Disse våben kan være alt fra railguns til målsøgende missiler og dødbringende, hoppende miner. Brug dem til at skabe kaos.

Mens du racer gennem banen og smadrer dine modstandere, vil du samle ammunition, reparationer og boosts op. Dette er ikke et spil at spille konservativt, da der er masser af opgraderinger på banerne. Spræng dine modstandere ubarmhjertigt i luften og skab kaos.

Belønninger

For hver modstander, du eliminerer med din 4-hjulede dræbermaskine, vil du få en bonus på $1.000, så find en våbenkombination, der giver flest nedslagtninger, og begynd at tjene de kontante bonusser!

Der er tolv racerbaner i Burnin' Rubber 5 XS. Hver bane låses op, når du har fuldført den forrige. Du vil også blive belønnet med nye køretøjer. Jo længere du kommer i spillet, desto hurtigere bliver bilerne, og dine modstandere bliver mere aggressive.

Præstationer

Hvad gør du, når du har fuldført alle løbene? Der er fire præstationer på hver bane, som du kan opnå ved at:

  • Opnå førstepladsen
  • Få nedslagningsbonus
  • Finde mysterieboksen
  • Gennemføre banen på prestige-tid

Disse præstationer giver dig kontanter og køretøjsbelønninger. De bidrager også til dine samlede spilpræstationer, som du kan finde i hovedmenuen. Fuldend alle dine præstationer for at modtage en særlig præmie!

Lignende spil

Racerløb med våben vil altid være en vindende kombination. Hvis du kan lide kørespil med et eksplosivt twist, så tjek multiplayer-spillet Death Chase eller Smash Karts. Disse spil byder på køretøjskampe i store multiplayer-arenaer.

Udgivelsesdato

Oktober 2020

Udvikler

Burnin' Ruber 5 XS og HD er udviklet af XformGames.

Platform

Webbrowser

Gameplay-video

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame