Burnin' Rubber 5 XS

93.200
bedømmelser
8,8
Burnin' Rubber 5 XS er et højoktanigt kamp racerspil. Kom på førstepladsen med alle nødvendige midler. Om du gør det ved at booste eller brænde dine modstandere er op til dig. Der er en række køretøjer og destruktive våben, som du kan låse op for, mens du kæmper dig gennem etaperne.

Burnin' Rubber 5 XS

Våben

Destroy dine modstandere og nå førstepladsen. I Burnin' Rubber 5 får du mulighed for at vælge mellem et udvalg af primære og sekundære våben. Disse våben kan være alt fra railguns til målsøgende missiler og dødbringende hoppende miner. Brug dem til at skabe kaos.

Når du kører gennem banen og bulldozere dine modstandere, samler du ammunition, reparationer og boosts op. Det er ikke et spil, du skal spille konservativt, da der er masser af opgraderinger i løbet af banerne. Blast dine modstandere ubarmhjertigt, og lav ravage.

Belønninger

Hver gang du eliminerer en modstander med din firehjulede dræbermaskine, bliver du belønnet med en bonus på 1.000 dollars, så find en våbenkombination, der giver flest nedtagninger, og begynd at tjene de kontante bonusser!

Der er tolv racerbaner i Burnin' Rubber 5 XS. Hver bane låses op, når du gennemfører niveauet før den. Du bliver også belønnet med nye køretøjer. Efterhånden som du kommer længere ind i spillet, bliver bilerne hurtigere, og dine modstandere bliver mere aggressive.

Resultater

Hvad gør du, når du har gennemført alle løbene? Der er fire bedrifter på hver bane. Disse bliver tildelt, hvis du:

  • Agerer førstepladsen
  • Få takedown-bonus
  • Hent den mystiske kasse
  • Fuldføre en bane på prestigetid

Disse præstationer giver dig kontanter og køretøjsbelønninger. De føjer sig også til spillets samlede præstationer, som du finder i hovedmenuen. Gennemfør alle dine præstationer for at modtage en særlig præmie!

Sammenlignende spil

Racing med våben vil altid være en vindende kombination. Hvis du kan lide bilspil med et eksplosivt twist, kan du tjekke multiplayer-spillet Motor Wars 2 eller Kart Wars. Disse spil byder på køretøjskampe i store multiplayer-arenaer.

Udgivelsesdato

Oktober 2020

Udvikler

XformGames har udviklet Burnin' Ruber 5 XS og HD.

Platform

Web-browser

Gennemgang

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame