Kælderspil

Spil med fangekælder

Hvad er et dungeon crawler-spil?

Dungeon crawlers er de originale fangekælderspil. De går helt tilbage til 1980'erne med klassikere som Dungeon Master til Atari ST. Dungeon crawl-temaer blev senere overtaget af berømte RPG-spil som Baldur's Gate og Diablo.

Browser-baserede dungeon crawl-spil

Hvis du leder efter et browserbaseret dungeon crawler-spil, kan du prøve Keep Out. Det er et glimrende førstepersons dungeon-eventyr, hvor kortet genereres, mens du spiller! Et andet spil, du bør tjekke ud, er The Binding of Isaac, et anmelderroste fangekælderspil, hvor du skal flygte fra en ukendt kælder.

Mere fangekælderspil

Mange af vores gratis dungeon-spil er 2D-platformspil. Freddy Run 3 er et populært platformspil, der foregår i et hjemsøgt slot. Så har vi klassiske fangekælderspil som Prince of Persia 1. Gennemse vores platformspil for at finde flere.


Vi har samlet 34 af de bedste gratis online kælderspil. Disse spil omfatter browserspil til både din computer og mobile enheder samt apps til dine Android- og iOS-telefoner og -tabletter. De omfatter nye kælderspil såsom og top kælderspil såsom Keep Out, Dicey Dungeons og Three Goblets.
Vis mere