Slåskampspil

Hånd-til-hånd-kamp

Hånd-til-hånd-kamp er det, som mange tænker på, når det kommer til kampspil. Disse kampspil involverer ofte en 1-mod-1 kamp mellem to erfarne kæmpere. Street Fighter 2 er en indflydelsesrig klassiker fra denne genre.

Hvis du kan lide disse sparringskampe i 1-mod-1-stil, er MFS: MMA Fighter et godt sted at teste dine evner i en professionel MMA-arena. Hvis du er fan af hensynsløse, blodige kampe, er Ultimate Mortal Kombat 3 en opdateret version af klassikeren med singleplayer- og multiplayer-kampene.

Beat Em' Up-spil falder også ind under denne kategori med indflydelsesrige klassikere som Super Smash Flash. Hvis du vil have et spil som det klassiske Streets of Rage, kan du tjekke Cyber Rage Retribution for et cyberpunk-twist på Beat Em' Up-genren. Du kan også kæmpe mod endeløse bølger af modstandere i Spider Hero Street Fight!

Mere kampspil

Se den fulde samling af kampspil for at finde flere typer af kampspil, fra brydning til skydespil.

Best sælgende spilfranchises som Street Fighter, Tekken og Mortal Kombat har formet kampspilslandskabet og bidraget til skabelsen af kreative subgenrer.

Der findes sjove kampspil som Kuja, hvor man skal svinge næverne på en fuld fyr i en klub. Ragdoll-fysikken gør spillet uendeligt underholdende. Gå i din foretrukne kampstilling og find et kampspil, der passer til dig!


FAQ

Hvad er de mest populære Slåskampspil?

 1. Stickman Duelist : Supreme War
 2. Fight Arena Online
 3. Godzilla Daikaiju Battle Royale
 4. Dad 'n Me
 5. Swords and Sandals 2
 6. Striker Dummies
 7. Hobo
 8. Bandit RIP
 9. Plazma Burst
 10. Swords and Sandals

Hvad er de bedste Slåskampspil at spille på mobiltelefon og tablet?

 1. Stickman Duelist : Supreme War
 2. Welcome to Adventure Box
 3. BrutalMania.io (Brutal Mania)
 4. Clash of Skulls
 5. Keep Out

Hvad er nogle undervurderede Slåskampspil?

 1. Street Fighter 2
 2. Prince of Persia
 3. Super Smash Flash

Vi har samlet 172 af de bedste gratis online slåskampspil. Disse spil omfatter browserspil til både din computer og mobile enheder samt apps til dine Android- og iOS-telefoner og -tabletter. De omfatter nye slåskampspil såsom og top slåskampspil såsom Stickman Duelist : Supreme War, Fight Arena Online og Godzilla Daikaiju Battle Royale.
Vis mere