Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Rollespilsspil

Roguelike-renæssancen

Roguelike-spil har oplevet en renæssance i de seneste år med fremkomsten af Hades, Risk of Rain 2, Darkest Dungeon og mange flere roguelite/roguelike-spil fra indie-udviklere.

Hvis du er fan af disse fantastiske spil, så tjek nogle af de gratis roguelikes på denne side, som du kan spille uden at downloade nogen filer.

Vores mest valgte

Vi har udvalgt nogle af de bedste roguelike-spil for at guide dig i den rigtige retning. Hvis du nyder den tempofyldte og vanedannende action i et spil som Hades, vil du elske War Lands. Dette spil har en ARPG dungeon crawler-følelse og tilbyder karakterprogression efter hver udforskning.

Der er spil, der allerede har gjort indtryk og nye titler, der stadig er ved at gøre sig bemærket. Dwarves: Glory, death, and Loot er et sjovt roguelike-spil, hvor du kan skabe din egen hær af dværge, og det er absolut værd at tjekke ud.

Bullet hell-spil bliver ofte kategoriseret sammen med roguelikes og roguelites. Hvis du er til et spil med inspiration fra bullet hell, der stadig vil appellere til roguelike-entusiaster, så er Fantasy Madness et godt valg. 10 Minutes Till Dawn er endnu et yderst vanedannende spil i denne kategori, sammen med Hero Battle - Fantasy Arena.

Forhåbentlig hjælper vores forslag dig med at finde dit næste yndlings roguelike-spil! Gennemse hele siden for mange flere gratis roguelike-spil. Du kan spille disse spil på både mobil og computer.


Spil den bedste online Rollespilsspil gratis på CrazyGames, ingen download eller installation påkrævet. 🎮 Spil Endless Waves Survival og mange flere lige nu!
Vis mere