Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Miner Madness Tycoon

Bedømmelse:
8,7
(3.353 stemmer)
Udvikler:
Fleqpe Games
Udgivet:
juli 2023
Sidst opdateret:
juli 2023
Teknologi:
HTML5 (Unity WebGL)
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:

Miner Madness Tycoon er et immersivt spil, der tager dig med på en spændende rejse gennem tiden og lader dig opbygge et blomstrende minedynasti. Indsamle værdifulde ressourcer for at opnå ufattelig rigdom. Med engagerende gameplay og fængslende mekanikker tilbyder dette spil en fantastisk oplevelse, hvor du kan udfolde dine entreprenørfærdigheder og erobre minedriftsindustrien. Gør dig klar til at begive dig ud på et episk eventyr og bliv en mine-tycoon!

Sådan spiller du

  • Du kan opgradere dine minearbejdere ved hjælp af knappen "+" eller åbne info-menuen med knappen "i" for at opgradere dem flere gange.
  • Ved at klikke på ikonet "+" lige ved siden af valuta-ikonet, kan du åbne omvekslingsmenuen for at omveksle mellem valutaer.
  • Den gule valuta bruges til at åbne Lootboxes, der giver dig forskellige bonusser som borerkraft, stigning i boreindtægter, stigning i minearbejderindtægter, opgradering af minearbejdere eller reducering af aktiveringsomkostninger.
  • Opgraderingsmenuen kan bruges med prestige-valutaen. Prestige-valutaen giver dig mulighed for at opnå overlegne bonusser. Du kan tjene denne valuta ved at aktivere tidsmaskinen nederst på minestedet.
  • Aktuelle kampagnekoder: RELEASED, WELCOME, CRAZYGAMES

Udgivelsesdato

Juli 2023

Udvikler

Miner Madness Tycoon blev udviklet af Fleqpe Games.

Platform

Webbrowser (desktop og mobil)

Sidst opdateret

14. jul. 2023

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame