Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Idle Mining Empire

Bedømmelse:
9,1
(169.545 stemmer)
Udgivet:
juni 2021
Teknologi:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:

Idle Mining Empire sætter dig i spidsen for en minedriftsvirksomhed. Start fra bunden og arbejd dig op til at drive et fuldt automatiseret minedriftsimperium, der genererer store overskud!

Mine ressourcer

Klik på din arbejder for at producere ressourcer til salg. Du kan derefter bruge din elevator til at transportere stenene til jorden, hvorfra de vil blive transporteret til lageret. Efterhånden som du kommer længere i spillet, kan du grave dybere og låse op for mineskakter, der genererer flere penge.

Opgrader og automatiser

Det ville ikke være et Idle Mining Empire uden automatisering. Tidligt i spillet vil du kunne begynde at tilføje ledere til hver del af arbejdsgangen. Du kan også opgradere hver del for at bevæge dig hurtigere og producere højere overskud!

Mere spil som dette

Idle og clicker-spil er ret vanedannende og får dig til at længes efter højere overskud og et bedre udbytte med hver produktion. Heldigvis er der mange flere spil som Idle Mining Empire. Tjek Mr. Mine for et spil med et lignende tema eller Babel Tower for et byggebaseret tomgangsspil.

Funktioner

  • Byg et mineimperium op fra bunden
  • Lås nye mineskakter op
  • Opgrader dine arbejdere
  • Automatiser arbejdsgangen med ledere

Udgivelsesdato

Juni 2021

Platform

Webbrowser (desktop og mobil)

Gameplay-video

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame