Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

More Ore

Bedømmelse:
9,3
(12.329 stemmer)
Udvikler:
Syn
Udgivet:
januar 2022
Teknologi:
HTML5
Platform:
Browser (desktop-only)
Klassificering:
Wiki-sider:

More Ore er et inkrementelt tomgangsspil med RPG-elementer. Ødelæg malmen, køb bygninger til arbejdere og lås nye teknologier op for at forbedre malmproduktionen.

Sådan spiller du More Ore

Knus klipper for at tjene malm

Klik gentagne gange på klippen for at tjene malm. En af de første opgraderinger, du bør købe, er fragilitetsbrillerne. Disse fremhæver svage punkter på klippen og giver dig kombinationer, der øger effektmultiplikatoren.

Saml bytte fra poser

Der er en chance for, at der falder bytte ned fra hver klippe, du ødelægger. Normalt er det hakker, der hjælper dig med at mine hurtigere. Du vil også finde guldklumper, der falder fra klippen. Saml dem for at tjene mere malm. Klik på guldgave-ikonet til venstre for en tilfældig belønning, der måske betydeligt øger din fremgang.

Byg et mine-samfund

Du kan bruge malm til at købe nye bygninger som stenhytter, skoler, gårde, stenbrud, kirker og fabrikker. Alle disse bygninger automatiserer malmproduktionen og giver dig forskellige buff-muligheder for at øge deres output. Fabrikken giver dig mulighed for at skabe forarbejdet malm.

Forskning i nye teknologier

Der er forskellige nye teknologier, der kan hjælpe dig fremad. Du kan vælge, hvor meget minekraft du vil bruge til forskning. En god opgradering at starte med er forskningsforstærkningen, der giver dig mulighed for at øge forskningskraften og få ny teknologi hurtigere.

Funktioner

  • Bryd malm fra klipper og brug det til at købe opgraderinger.
  • Lås nye teknologier op ved hjælp af din forskningskraft.
  • Byg et samfund af mineentusiaster, der arbejder for dig.
  • Tilfældige byttedrop med chancen for at finde sjældne genstande.

Flere spil som dette

Tomgangsspil er meget engagerende og vanedannende, hvilket er grunden til, at de er så populære. Tjek Planet Clicker 2 og dominer solsystemet med kraften fra dovenskab og klikken. Idle Breakout og Idle Mining Empire er to andre fantastiske spil ligesom dette.

Udgivelsesdato

Maj 2021

Udvikler

More Ore er udviklet af Syn.

Platform

Webbrowser

Gameplay-video

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame