Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Capybara Merge Evolution

Bedømmelse:
8,8
(17.845 stemmer)
Udgivet:
maj 2024
Sidst opdateret:
maj 2024
Teknologi:
HTML5 (Unity WebGL)
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:

Capybara Merge Evolution er et vanedannende klikspil, hvor du klikker kapivarer til eksistens og låser op for forbløffende forvandlinger undervejs. Din kapivar udvikler sig, og det samme gør de æg, du har fremtryllet med klik.

Sådan spiller du Capybara Merge Evolution

Du er på en farm med kapivarer, og din opgave er at klikke på de dansende kapivarer for aktivt at indsamle belønninger. Klik hurtigt og se pointene strømme ind, eller klik slet ikke og få stadig point.

Hvis du tager en pause her og der, er det ikke noget problem. Capybara Merge Evolution er et klikspil, der giver mulighed for passiv pointopsamling, så læn dig tilbage, slap af, og lad dit kapivarimperium vokse eksponentielt, men vær advaret om, at når du kommer tilbage, vil du finde en farm fuld af kapivarer - de æg udklækkes hurtigt.

Når du skaber en ny form for kapivar, går du videre til næste runde, som stort set er den samme som den forrige, men hurtigere. Din avancerede form for kapivar kommer med dig. Hvert rige byder på spilopgraderinger og dynamiske vejrforhold, så der er altid noget at overraske dig med, når du klikker dig videre.

Efterhånden som runderne skrider frem, bevæger kapivarerne sig hurtigere, hvilket gør det lidt mere udfordrende at fusionere. Alt sammen en del af det sjove!

Flet din kapivar

Når æggene er klækket, har du masser af kapivarer at flette. Du kan fusionere lignende kapivarer for at danne en helt ny form for kapivar. Der er 32 forskellige capybara-udviklinger fordelt på 4 forskellige riger, som du kan udforske. Kapivaren bliver mere og mere mærkelig, efterhånden som du fusionerer.

Gør dig klar til et dejligt eventyr, mens din kapivarsamling blomstrer!

Tip

Når spillepladen er fuld af blandede kapivarer, skal du klikke på de mere udviklede kapivarer for at få flere point.

Klik på kapivar-lort for at få flere point.

Flere spil som dette

Inaktivitetsspil kan være meditative og afslappende, hvilket gør dem til populære valg til hverdagsspil. Vi tilbyder masser af klikspil, så tjek dem ud og spil nogle af vores mere populære titler, såsom Mr Mine, hvor du opbygger en minevirksomhed (goddag weekendhygge!), Idle Breakout, en moderne Atari-klassiker eller Matches Game, hvor du samler tændstikker for at ødelægge forhindringer.

Udgivelsesdato

Maj 2024

Platform

Webbrowser (desktop og mobil)

Sidst opdateret

22. maj 2024

Gameplay-video

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame