Taiga Car Driver

37.812
bedømmelser
8,9

Taiga Car Driver - test dine Kamaz-kørefærdigheder. Taiga Car Driver er et meget realistisk spil om lastbilchauffør, ligesom Russian Car Driver ZIL 130. Du kører en Kamaz lastbil og skal udføre forskellige missioner rundt om det barske vintervejr i Taiga.

Grafikken i denne fantastiske titel er fantastisk - brugerne føler sig som om de kører gennem det barske sibiriske landskab. Se på det smukke landskab, mens du kører, men hold øje med vejene og koncentrer dig! Vejene er dækket af sne og is - dette vil påvirke kørselsforholdene og køretøjets håndtering.

På grund af de ekstreme forhold i taigaskoven skal brugerne passe på deres chauffør. Stop for forfriskninger, og sørg for at tilbringe en nat på lastbilhotellet for at genvinde energi. Kig også på opvarmning og tjek chaufførens kropstemperatur. Dette landskab er ubarmhjertigt!

Husk også at hoppe i garagen for at opgradere dit køretøj. Efterhånden som du gør fremskridt, stiger dit chaufførniveau - det giver dig mulighed for at købe nyt tilbehør og udstyr til din lastbil. Forbedre beskyttelsen, og tilføj ting, der hjælper med at forhindre vejrskader. Skift også malingen. Mulighederne er uendelige i dette open-world Taiga bilkørselsspil!

Udgivelsesdato

August 2019

Udvikler

Taiga Car Driver er udviklet af Falco Software og kan kun spilles eksklusivt på CrazyGames.com.

Funktioner

  • Leverings- og klatremissioner
  • Vogn, der kan opgraderes, sammen med kosmetik, der kan tilpasses
  • Sæt i Taiga, Sibirien, en stor og vinterlig lokation
  • Sult, træthed og kulde-niveauer, der skal opretholdes
  • Gassystem
  • Dag og nat cyklus

Platform

Webbrowser

Gennemgang

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame