Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Taiga Car Driver

Bedømmelse:
8,9
(41.661 stemmer)
Udvikler:
Falco Software
Udgivet:
august 2019
Teknologi:
HTML5 (Unity WebGL)
Platform:
Browser (desktop-only)
Klassificering:

Taiga Car Driver - test dine Kamaz-kørefærdigheder. Taiga Car Driver er et meget realistisk lastbilchaufførspil, ligesom Russian Car Driver ZIL 130. Du kører i en Kamaz lastbil og skal udføre forskellige missioner i det hårde vintervejr i Taiga.

Grafikken i dette imponerede spil er fantastisk - brugerne føler, at de kører gennem det barske sibiriske landskab. Se på det smukke landskab, mens du kører, men hold øje med vejen og koncentrer dig! Vejen er dækket af sne og is - det vil påvirke køreforholdene og køretøjets håndtering.

På grund af de ekstreme forhold i Taiga-skoven skal brugerne tage sig af chaufføren. Stop for at få forfriskninger, og sørg for at tilbringe en nat på lastbilhotellet for at genvinde energien. Vær også opmærksom på varmen og tjek chaufførens kropstemperatur. Dette landskab er ubarmhjertigt!

Husk også at besøge garagen for at opgradere dit køretøj. Som du gør fremskridt, stiger dit førerniveau - det giver dig mulighed for at købe nyt tilbehør og udstyr til din lastbil. Forbedr beskyttelsen af dit køretøj og føj ting til, som hjælper med at undgå vejrskader. Du kan endda skifte malingen. Mulighederne er uendelige i dette Taiga bilspil med åben verden!

Udgivelsesdato

August 2019

Udvikler

Taiga Car Driver er udviklet af Falco Software og kan kun spilles eksklusivt på CrazyGames.com.

Funktioner

  • Leverings- og klatremissioner
  • Lastbilen kan opgraderes, og kosmetikken kan tilpasses
  • Spillet foregår i Taiga, Sibirien, et stort og vinterligt område
  • Sult-, trætheds- og kuldeniveauer, der skal opretholdes
  • Gas-system
  • Dag- og natcyklus

Platform

Webbrowser

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame