Dirt Bike spil

Hvis du elsker at skubbe livet til dets yderste grænser og samtidig se radikal ud, når du gør det, er du helt sikkert kommet til det rette sted. Jeg kan ikke tænke på noget bedre end at lave 720 graders backflips og lande sikkert med masser af tid til overs, og disse titler kan give dig alt det plus meget mere! Vi er vært for et komplet spektrum af dirt bike-spil, der spænder fra bjergbestigning i tegneseriestil i skoven hele vejen til fantastiske 3D-racingsimulatorer. Her er en liste over tre af de fineste spil, som denne genre har at byde på:

På førstepladsen har vi Moto X3M - dette er en non-stop actiontitel, hvor det blot er en udfordring at nå i mål. Du skal nå sikkert frem til målstregen, men på din vej vil der være en hektisk kombination af forhindringer og bevægelige platforme, som det kræver en ekspertkører at mestre. På andenpladsen har vi Happy Wheels, som er en skæv lattervækkende titel, hvor du har kontrol over en række forskellige vanvittige figurer, såsom en mand i kørestol hele vejen til en mand på en pogo-pind! Nå målstregen, mens du gennemfører stunts for at slutte med stil. Endelig på en tæt tredjeplads har vi 3D Moto Simulator - dette spil giver dig mulighed for at tage kontrol over realistiske motorcykler og teste dine kørefærdigheder, mens du kører dem gennem gaderne.

Tag et kig på de spil, der er anført ovenfor, og giv dem en chance, eller kig på de mange andre dirt bike-spil, som vi har til rådighed, så de passer til dine racing-behov! Der er ingen løfter nødvendige her, du vil være på kanten af dit sæde og gennemføre radikale baner og udføre fantastiske tricks på ingen tid!


Vi har samlet 16 af de bedste gratis online dirt bike spil. Disse spil omfatter browserspil til både din computer og mobile enheder samt apps til dine Android- og iOS-telefoner og -tabletter. De omfatter nye dirt bike spil såsom og top dirt bike spil såsom Moto X3M, Moto X3M 6: Spooky Land og Super MX - Last Season.
Vis mere