512
bedømmelser
8,3
Elvenar er et MMO-strategispil, hvor du bygger og styrer dit eget magiske kongerige. Spillet byder på en overbevisende blanding af strategi og fantasy med fokus på fredelig og diplomatisk beslutningstagning. Start din fantasiverden fra bunden, opgrader strukturer, implementer love og bliv en stærk leder for at sikre, at dit kongerige bliver en blomstrende succes.

Elvenar

Elvenar er et strategispil baseret i en fantasiverden fuld af elvere, mennesker og feer. Hold fred i samfundet og med andre spillere for at skabe gode relationer og opbygge en glad befolkning af fantastiske væsener!

Samfund

Elvenar civilisationen er bygget på mystik. Mange racer kom før, som orker, feer og dværge. Ingen ved, hvad der skete med dem, men med ny portalteknologi, som du har opdaget, kan de bringes tilbage og integreres i dit kongerige. At have nye racer låser op for en hel række nye teknologier og bygninger! Du skal bare sørge for at holde dine forskellige befolkninger forenet ved at udarbejde love og bevare freden.

Bygninger

Der er et væld af bygninger, der forskønner din by, men som også giver dit kongerige vigtige funktioner. Byg boliger til dine borgere, værksteder til håndværk eller kaserner til at udvikle dine kampenheder. Der er også en række kulturelle bygninger, der giver mulighed for opgraderinger og tilføjer skønhed til din by.

I starten vil du ikke have alle bygninger. Efterhånden som du gør fremskridt, låser du op for flere. Du vil også låse opgraderinger til de bygninger, du har, som forbedrer bygningens æstetik og funktion for at øge produktionen.

Slagsmål

Elvenar gameplayet er primært fokuseret på fredelige og diplomatiske midler til at løse konflikter. Der er ingen PvP i Elvenar, hvilket er unikt for denne type spil. Mange i fællesskabet foretrækker det mere afslappede gameplay.

Men på din søgen gennem landet efter nye relikvier vil du dog støde på stammer, som du kan kæmpe eller forhandle med, afhængigt af din spillestil.

Hvis du vælger at fokusere på at opbygge dit militær for at overvinde fjendtlige stammer, skal du bruge masser af militærstrukturer i dit kongerige til at producere våben, rustninger og kampenheder. Hvis ikke, vil du ved at fokusere på en fremstillingsøkonomi få stærke handelsforbindelser og en sund økonomi med et minimalt behov for militær magt.

Sammenlignende spil

Hvis du kan lide fantasy og strategi, skal du engagere dig i et fællesskab og et spil, der passer til dig. Der er mange fantasy MMO-spil at udforske. Forge of Empires er et episk online strategispil med lignende gameplay, men mere PvP for den konkurrencemindede gamer. Goodgame Empire er et andet populært strategi-MMO med elementer af PvP.

Funktioner

  • Byg en avanceret økonomi op, der passer til din spillestil
  • Udforsk og forsker i nye teknologier for at udvikle dit samfund
  • Liv gamle racer op igen, og opbyg en mangfoldig civilisation
  • Handel med varer med andre spillere i Elvenar-verdenen
  • Deltag i turbaserede kampe med fjerntliggende stammer

Udgivelsesdato

Januar 2015

Udvikler

Elvenar er lavet af InnoGames, som også har udviklet Forge of Empires.

Platforme

  • Webbrowser
  • Android
  • iOS

Note

Det anbefales at spille i fuld skærm for at få en fuld spiloplevelse.

Gennemgang

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame