Forge of Empires

1.384
bedømmelser
8,6

Forge of Empires er et episk online strategispil. Opbyg din civilisation og gå fra stenalderen til moderne tid. Dette spil er for dem, der elsker at opdage nye territorier, opbygge et imperium og herske som en almægtig leder, mens generationerne går.

Forge of Empires

Forge of Empires er uden tvivl et af de mest succesfulde browserstrategispil, der findes, og det har det været i mange år. I øjeblikket indeholder spillet 18 forskellige tidsaldre, herunder stenalder, middelalder, kolonitid, industritid og moderne tid, for blot at nævne nogle få. Hver tidsalder giver forskellige teknologier og friske nye strukturer.

Gameplayet er engagerende, og du kan bygge din by, som du ønsker det. Start i stenalderen, og gå gennem vigtige perioder i menneskets historie. I løbet af hver tidsalder skal du se på varer og handel; du skal også bygge sektor for sektor for at udvikle dig fra stenalderen.

Strukturer

Der er flere aspekter i dette spil, som du skal overveje - at bygge strukturer, forske i ny teknologi og bekæmpe dine fjender. I din by kan du bygge forskellige strukturer såsom huse, militærlejre og forskningsbygninger. Efterhånden som spillet skrider frem, kan du også bygge verdens vidundere som Colosseum.

Forsyninger

Du skal også producere forsyninger for at fremstille varer. Disse varer kan derefter handles med andre spillere på markedet. At udveksle varer med dine naboer giver dig en fordel - det giver dig mulighed for at forske hurtigere i forskellige teknologier. Handel betyder i sidste ende, at du kan bevæge dig hurtigere ind i nye tidsaldre. Det tager tid, og dine ressourcer er begrænsede, så tag dine valg med omtanke for at maksimere dit teknologitræ.

Teknologi

Forskning af ny teknologi giver dig mulighed for at bygge din by og udvikle dig. Du skal bruge smedjepoint til at købe disse opgraderinger som hjulet, smedje og undervisning. Det sidste aspekt af dette byggespil er at skabe din hær. Træn forskellige enheder som spydmænd og kavaleri, og brug dem til at erobre territorier og tage kontrol.

Slagsystem

Selve kampsystemet er imponerende, da du kan vælge hvilke enheder du vil kæmpe med, og du skal flytte dem over slagmarken. Gør brug af terrændækning for at få ekstra beskyttelse. Efterhånden som din hær bliver fast, kan du angribe provinser og deres belønninger. Kontrol over territorierne er afgørende, da det giver dig et ressourceboost og kan hjælpe med at fremme dit imperium.

Mere information

For mere information om dette fantastiske spil kan du tjekke Forge of Empires Fandom Wikiside. Se om du kan tage dit folk fra stenalderen og skabe en blomstrende metropol og en magtfuld militærstyrke i dag. Husk, at det er helt dit valg at bruge forhandlings- eller kampfærdigheder - du kan være en hensynsløs tyran eller satse på handel i stedet. Endelig kan du deaktivere in-app-køb og spille spillet gratis. Udgifter giver dig dog en fordel i spillet.

Udgivelsesdato

Den 17. april 2012

Udvikler

Forge of Empires er udviklet af InnoGames. Du kan også spille et andet godt MMO-spil fra samme udvikler i Elvenar.

Funktioner

  • Et MMO-spil med alle funktioner
  • Du kan avancere gennem tiderne
  • Differente bygninger' udseende i hver alder
  • Opgaver at gøre
  • Særlige begivenheder i løbet af året

Platforme

  • Webbrowser
  • Android
  • iOS

Note

Spil i fuld skærm for et sjovere gameplay.

Gennemgang

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame