Diner Dash

9.302
bedømmelser
8,1

Bliv en hot-shot servitrice i Diner Dash. Diner Dash er et restaurant management spil. Hjælp vores ikoniske figur med at drive den travleste restaurant og tilfredsstille hver kunde, der kommer, med lækker mad og god service. Dette spil handler om tidsstyring - spillerne skal arbejde hurtigt for at betjene kunderne og sikre, at de har en behagelig oplevelse på din restaurant.

Først er det vigtigt at placere kunderne - når de har fået plads, skal du tage deres bestilling og aflevere den til kokken, så han kan tilberede deres måltid. Så snart det er færdigt, skal du levere det med et smil og lade dem nyde deres velsmagende retter! Til sidst skal du rydde tallerkenerne væk og modtage betalingen! Simpelt, ikke sandt?

Det kan virke simpelt, men timing er nøglen. Spillerne skal tænke over, i hvilken rækkefølge de udfører opgaverne. Spillerne skal også huske, at servitricen kan bære mere end én vare på samme tid - det gør det muligt at udføre flere opgaver på én gang.

Opgrader din restaurant, og gør den til et stilfuldt spisested

De penge, som spillerne tjener, kan bruges til at opgradere restauranten. Spillerne kan købe nye genstande såsom butiksjalousier, flere borde og fede dekorationer. Det er alt sammen med til at gøre restauranten mere populær og tiltrække endnu flere gæster.

Dette er et af de mest interessante gratis online spil, vi har, og det er et af vores bedst bedømte madlavningsspil. Dette gratis spil vil give dig en rigtig smagsprøve på den hektiske verden af tjenerjobbet. Spil diner dash i dag og se, hvor mange glade kunder du kan klare.

Udgivelsesdato

December 2004

Udvikler

Diner Dash er udviklet af Playfirst.

Platform

Webbrowser

FAQ

Hvor kan jeg spille Diner Dash uden at downloade det?

Du kan spille Diner Dash gratis i din webbrowser på CrazyGames. Der kræves ingen download.

Hvor kan jeg downloade Diner Dash?

Du kan downloade Diner Dash som et webprogram på CrazyGames.

Har jeg brug for Flash for at spille Diner Dash?

Nu ikke længere, på CrazyGames er Diner Dash HTML5, ingen Flash-afspiller er nødvendig.

Gennemgang

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame