Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Bowman

Bedømmelse:
8,4
(8.088 stemmer)
Teknologi:
Flash (emulated)
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:

Bowman er et bueskydningsspil, hvor du og en modstander skyder på hinanden. Du vinder, når du har ramt modstanderen dødeligt. Det kan tage et par pile. Bowman kan spilles mod computeren eller via lokal multiplayer.

Hvordan spiller man Bowman

For at ramme din modstander skal du nøje overveje din piles bane. Juster skudvinklen og den kraft, der påføres projektilet, for at finde det perfekte sted. Du har ubegrænsede pile, men sørg for at få dem, før de får dig!

Indstillinger

I standardtilstanden tager elimineringen to skud gennem hjertet. Du kan justere vitalitetsniveauet i indstillingerne for at give spillerne buff eller debuff. Der er også et par andre indstillinger for at gøre spillet mere (eller mindre) svært.

Spilmodes

Bowman er single og multiplayer. I singleplayer mode spiller du mod AI'en. I multiplayer kan du lave bueskydningskampe med en ven eller tage skud mod dig selv.

Hvis du har brug for at finjustere dit sigte, kan du gå over til øvelsestilstand og skyde på målet, indtil du er klar.

Sammenlignende spil

Bueskydning er en effektiv måde at nedlægge fjender på afstand. Uanset om du vil genopleve den gyldne tidsalder med at skyde dine fjender med pile eller blot øve dig på mål, kan du gennemse vores bueskydningsspil for mere. De mest populære bueskydespil er:

Udgivelsesdato

Bowman begyndte at opleve popularitet i 2004.

Platform

Webbrowser.

Reklame

Flere spil i denne serie

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame