Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Amerikansk Fodbold spil

Amerikansk fodbold er en af de mest populære sportsgrene i USA, og den har også mange tilhængere rundt om i verden. Denne type sport involverer to modsatte hold, der skal konkurrere mod hinanden ved hjælp af en oval formet fodbold og forsøge at score et touchdown i modstanderholdets end zone eller sparke fodbolden gennem modstanderholdets målstolper. Amerikansk fodbold er ret kompleks og indeholder en række forskellige strategier, taktikker og spillerpositioner. De fleste har sikkert hørt om Superbowl - det er den ultimative fodboldkonkurrence, som hvert år følges af millioner af seere. Bemærkelsesværdige amerikanske fodboldhold omfatter Green Bay Packers og Dallas Cowboys.

3D-spil i amerikansk fodbold har eksisteret i mange år, og denne type spil giver mulighed for at styre et hold af fodboldspillere og konkurrere i en række forskellige konkurrencer. Alternativt omfatter andre typer af American Football-spil træningssimuleringer og holdledelsessimulatorer. Vores udvalg af fodboldspil byder på en bred vifte af stilarter, fra realistiske 3D-actionspil med masser af action til arkadefodbold i tegneseriestil.

Tre særlige titler, der er værd at nævne, er 4th and Goal 2016, Linebacker Alley og Return Man 3. 4th and Goal er et populært fodboldspil, der har taktisk gameplay og gør brug af de mange forskellige spil og strategier, der indgår i amerikansk fodbold. Linebacker Alley indeholder derimod en række forskellige baner, hvor du skal forsøge at undgå tacklinger - efterhånden som du kommer videre, kan du låse op for spin-moves og energiforøgelser og endda tilpasse din spiller. Return Man 3 har et lignende koncept, men byder på forbedret grafik og en anden styrestil. Hver titel, vi har valgt, giver et vidunderligt American Football-spil og giver dig mulighed for at udleve dine vildeste sportsdrømme.


Spil den bedste online Amerikansk Fodbold spil gratis på CrazyGames, ingen download eller installation påkrævet. 🎮 Spil Soccer: Europe Quiz og mange flere lige nu!
Vis mere