Amerikansk Fodbold spil

Amerikansk fodbold er en af de mest populære sportsgrene i USA, og den har også mange tilhængere rundt om i verden. Denne type sport involverer to modsatte hold, der skal konkurrere mod hinanden ved hjælp af en oval formet fodbold og forsøge at score et touchdown i modstanderholdets end zone eller sparke fodbolden gennem modstanderholdets målstolper. Amerikansk fodbold er ret kompleks og indeholder en række forskellige strategier, taktikker og spillerpositioner. De fleste har sikkert hørt om Superbowl - det er den ultimative fodboldkonkurrence, som hvert år følges af millioner af seere. Bemærkelsesværdige amerikanske fodboldhold omfatter Green Bay Packers og Dallas Cowboys.

3D-spil i amerikansk fodbold har eksisteret i mange år, og denne type spil giver mulighed for at styre et hold af fodboldspillere og konkurrere i en række forskellige konkurrencer. Alternativt omfatter andre typer af American Football-spil træningssimuleringer og holdledelsessimulatorer. Vores udvalg af fodboldspil byder på en bred vifte af stilarter, fra realistiske 3D-actionspil med masser af action til arkadefodbold i tegneseriestil.

Tre særlige titler, der er værd at nævne, er 4th and Goal 2016, Linebacker Alley og Return Man 3. 4th and Goal er et populært fodboldspil, der har taktisk gameplay og gør brug af de mange forskellige spil og strategier, der indgår i amerikansk fodbold. Linebacker Alley indeholder derimod en række forskellige baner, hvor du skal forsøge at undgå tacklinger - efterhånden som du kommer videre, kan du låse op for spin-moves og energiforøgelser og endda tilpasse din spiller. Return Man 3 har et lignende koncept, men byder på forbedret grafik og en anden styrestil. Hver titel, vi har valgt, giver et vidunderligt American Football-spil og giver dig mulighed for at udleve dine vildeste sportsdrømme.


FAQ

Hvad er de mest populære Amerikansk Fodbold spil?

 1. Return Man 2
 2. Axis Football League
 3. Return Man 2: Zombies
 4. 4th and Goal 2019
 5. Field Goal FRVR
 6. Football FRVR
 7. Return Man Football Physics
 8. Footballwars.online
 9. Rugby.io Ball Mayhem
 10. Touchdown Rush

Hvad er de bedste Amerikansk Fodbold spil at spille på mobiltelefon og tablet?

 1. Field Goal FRVR
 2. Footballwars.online
 3. Touchdown Rush
 4. Football FRVR

Vi har samlet 11 af de bedste gratis online amerikansk fodbold spil. Disse spil omfatter browserspil til både din computer og mobile enheder samt apps til dine Android- og iOS-telefoner og -tabletter. De omfatter nye amerikansk fodbold spil såsom og top amerikansk fodbold spil såsom Return Man 2, Axis Football League og Return Man 2: Zombies.
Vis mere