Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Skateboarding spil

Skateboarding Games - Hop op på dit bræt og lav nogle fantastiske tricks og grinds!

Skateboarding er en enormt populær sport, især i Nordamerika. I slutningen af halvfemserne og begyndelsen af to tusindårsalderen var skateboardspil nogle af de bedst sælgende i konsolspilsbranchen, og alle kan huske den fantastiske Tony Hawks Pro Skater-serie. I dag er vi heldige nok til at have en række episke skateboarding-browserspil, som vi kan spille - disse spil giver dig mulighed for at tage kontrol over en skater og øve dig i forskellige tricks og stunts.

Skate Hooligans er for eksempel et genialt skateboarding platformspil, hvor du skal køre på dit board på travle gader. Prøv at hoppe over forhindringer, lav kickflips og saml så mange guldmønter som muligt! Stunt skateboard 3D på den anden side hilsner tilbage til spil i Tony Hawk-stil og giver dig mulighed for at udforske forskellige 3D-kort med dit bræt - optjen point ved at udføre nogle fantastiske tricks såsom nose manuals, rail grinds og back flips. Endelig har vi Amazing Skater 3D - dette er endnu et 3D-skatingspil, men i denne titel skal du arbejde hårdt for at undgå at ramme forhindringer og skate dig vej ned ad en uendelig åben kloakbane.

Hvis du elsker skateboarding, så giv en af disse titler en chance, eller tjek de andre skateboarding-spil ud, som vi har til rådighed!


Spil den bedste online Skateboarding spil gratis på CrazyGames, ingen download eller installation påkrævet. 🎮 Spil Turbo Stars - Rival Racing og mange flere lige nu!
Vis mere