4th and Goal 2019

12.501
bedømmelser
9,1

Bliv en professionel quarterback i 4th and Goal 2019. Vælg dit hold og vind mesterskabet i 2019-udgaven af det berømte amerikanske fodboldspil 4th and Goal! Hvis du elsker amerikansk fodbold eller sportsspil i almindelighed, vil du nyde at spille dette udfordrende og præcise spil.

Dette er ikke et simpelt peg og klik-spil - det giver faktiske American Football-spil og set pieces - du kan vælge forskellige offensive taktikker og spil, som din quarterback skal gennemføre. Du bestemmer selv, og du kan teste dine evner som både spiller og træner!

Vælg dit spil, og prøv at lave et touchdown

Under hvert offensivt spil vælger du en anden formation, som dit hold skal gennemføre. Du kan derefter styre quarterbacken og enten forsøge at løbe med bolden eller kaste en varm aflevering til en af markspillerne. Du skal have god timing og også passe på forsvarerne.

Når du spiller dette fodboldspil, kan du vælge mellem tre forskellige kamplængder og tre forskellige sværhedsgrader. Vi foreslår, at du starter med rookie-sværhedsgraden, mens du vænner dig til styringen. Der er også en hjælpsom tipsektion, som giver ind på fodboldspil og spillets kontroller:

  • 5:00 minutter
  • 10:00 minutter
  • 15:00 minutter
  • Rookie
  • Veteran
  • All Pro
Når du først mestrer de grundlæggende færdigheder, kan du prøve udvidede spillængder og til sidst prøve at tage fat på All Pro-sværhedsgraden! Glem ikke, at den spiller, du styrer, kan bruge spin-moves og en hastighedsforøgelse for at forsøge at undgå tacklinger fra forsvarerne.

Angrebet er kun den ene halvdel af spillet - du skal også være en effektiv forsvarsspiller i 4th and Goal 2019. Når modstanderen har bolden, skal du sørge for at vælge den rigtige defensive opstilling og bruge dine tacklinger klogt for at forhindre modstanderholdet i at få et touchdown.

Hvorfor ikke prøve 2019-versionen af dette klassiske amerikanske fodboldspil i dag og se, om du har det, der skal til for at blive en elite quarterback? Held og lykke!

Udgivelsesdato

Januar 2020

Udvikler

4th and Goal 2019 er udviklet af Tony Corbin.

Platform

Web browser

Gennemgang

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame