Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Boksespil

Ud af de mange kampsportsgrene, der findes i dag, er boksning muligvis den mest populære. Nogle mennesker betragter det som brutalt, men andre elsker de færdigheder og den teknik, der er involveret. Vi har alle hørt om bokselegender som Mohamed Ali, Joe Frasier og Mike Tyson og har måske set en PPV-begivenhed i fjernsynet. Boksere skal være ekstremt seje, stærke og smidige. At træne for at blive bokser kræver mod og beslutsomhed. Vores udvalg af browserbaserede boksespil tager alt det gode ved denne sport og lader dig kæmpe fra din computer i sikkerhed!

Browserbaserede boksespil er enormt sjove og har ofte en enkel styring, som alle kan lære at bruge. Nogle boksespil har fantastisk 3D-grafik, men andre har et tegneserieagtigt gameplay. Nogle boksespil er simple 1vs1 slagfester, og andre giver dig mulighed for at træne din egen mester og opgradere deres statistik osv. Alternativt er der boksespilsparodier, hvor du kan slå en berømthed eller politiker i stykker! Uanset hvilken type boksespil du foretrækker, vil dette håndplukkede udvalg helt sikkert indeholde noget, du kan nyde! Tag et kig på nogle af titlerne nedenfor:

Punch The Trump er... ja, du gættede det! Et boksespil, hvor du kan slå præsident Trump rundt for sjov. Ved hjælp af dit tastatur kan du give Trump stød og uppercuts og forsøge at blokere hans slag. Musikken er fed, gameplayet er sjovt, og du kan også bruge nogle specielle bevægelser! Boxing Live 2 tager en anden tilgang og lader dig oprette din egen bokser og konkurrere i kampe. Du kan opgradere deres statistik, tilpasse deres udseende og endda vælge deres kælenavn. Endelig er Boxing Physics et vanvittigt sjovt spil, hvor du kan styre en vakkelvorn figur i en række 1on1-kampe. Vi håber, at du nyder disse boksetitler og bliver en sand kampmester!


Spil den bedste online Boksespil gratis på CrazyGames, ingen download eller installation påkrævet. 🎮 Spil Punchers og mange flere lige nu!
Vis mere