Hestespil

Hestesimulator

Det mest spillede hestespil er Horse Simulator 3D. Dette spil sætter dig i en hests hove, der bor på en smuk ø. Det er en vidunderlig 3D-verden, hvor du kan heste rundt og udføre forskellige opgaver, der rækker ud over at vrinse og spise hø.

Hestevæddeløb

Hvis du hellere vil væddeløb med en hest end at være en hest, så tjek Stallion's Spirit og løb med din hest gennem en 3D-ørken. For hestevæddeløb som en sport, Horse Racing Derby Quest sætter dig i en jockeys støvler. Galopér til målstregen og sikre dig sejren i dette traditionelle racerløb.

Mere hestespil

Heste kan eksistere i en lang række scenarier ud over væddeløb. Hvis du er på udkig efter et grumt PvP-spil i det vilde vesten, kan du sadle op og ride din hest ind i Bandits Multiplayer PvP.

For et mere børnevenligt hestespil er Cute Horse Hospital et genialt spil, hvor du kan tage dig af alle de søde dyr og gøre dem raske igen. Gennemse resten af siden for flere gratis hestespil!


Vi har samlet 14 af de bedste gratis online hestespil. Disse spil omfatter browserspil til både din computer og mobile enheder samt apps til dine Android- og iOS-telefoner og -tabletter. De omfatter nye hestespil såsom og top hestespil såsom Horse Simulator 3D, Charger Escape og Horse Racing Derby Quest.
Vis mere