Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Happy Wheels

Bedømmelse:
8,9
(85.688 stemmer)
Udgivet:
juni 2022
Teknologi:
Flash (emulated)
Platforme:
Browser (desktop-only), App Store(iOS)
Klassificering:
Wiki-sider:

Happy Wheels er et side-scrolling ragdoll-fysikspil. Naviger gennem niveauerne ved hjælp af en af ​​flere unikke figurer, uden at blive revet i stykker. Lyder det nemt? Tænk igen. Happy Wheels var et af de første browser-spil, der brugte skør ragdoll-fysik som et nøgleelement i spillet.

Happy Wheels

Happy Wheels dukkede op i 2010 og indtog browser-spilverdenen med sin vilde mekanik, bizarre figurer og omfattende brugeroprettede niveauer. Spillet er stadig tilgængeligt i sin originale form i dag, hvor du kan udforske de geniale niveauer, som spillerne har skabt, og prøve forskellige figurer i spillet.

Niveauer

Du kan spille gennem en række originale og brugeroprettede niveauer i Happy Wheels. Der er utallige niveauer at vælge imellem, hvor nogle er nemmere at spille med visse figurer. Afhængigt af niveauet kan du ende med at køre i en kørestol gennem en persons mave eller pløje gennem en skov på en vred kat.

Målet med hvert niveau varierer, fra at nå til slutningen til at samle alle token. Nogle niveauer er helt målløse. Du kan også designe dine egne baner og dele dem med resten af ​​verden til testning.

Karakterer

De originale 4

Figurerne i Happy Wheels er alt andet end almindelige i et platformspil. I stedet for superkræfter er du stort set en almindelig person. Den første figur er Wheelchair Guy, en lidt slidt ældre mand i en jetdrevet kørestol. Som du kan forestille dig, er det ret svært at styre en jetdrevet kørestol uden alvorlig skade.

Segway Guy er derimod lettere håndterbar og et almindeligt valg blandt erfarne Happy Wheels-spillere. De to andre originale spilfigurer er Irresponsible Dad (som ret uansvarligt har sit barn på bagsædet i bilen) og Effective Shopper, der kører på en mobilitetsscooter.

Hver karakter i Happy Wheels har en unik evne. Segway Guy kan hoppe, og Wheelchair Guy kan turboopladning af sine jet-thrusters for at bevæge sig hurtigere. Læs mere om Happy Wheels-karakternes evner.

Nyere karakterer

Mens Happy Wheels fortsatte med at levere uendelig blodig underholdning til spilverdenen, blev der udgivet flere nye figurer. Disse inkluderer de kreativt navngivne Moped Couple, Lawnmower Man, Explorer Guy, Santa Claus, Pogo Stick Man, Irresponsible Mom og Helicopter Man.

Lignende spil

Findes der overhovedet et spil, der ligner Happy Wheels? Vel, siden spillets begyndelse har der været masser af spil med skørt ragdoll-fysik og komplekse mekanik. Et sådant udfordrende spil er Short Life 2, et nådesløst blodigt spil, hvor du klodset styrer en ragdoll-mand som en dukkefører gennem forskellige dødbringende forhindringer. Hvis du leder efter et almindeligt platformspil uden vilde fysikeffekter, så prøv OvO.

Gennemse vores udvalg af ragdoll-spil og blodige spil for flere lignende titler!

Funktioner

  • Utallige brugeroprettede niveauer at spille på
  • Mange sjove måder at møde din skæbne på
  • Forskellige figurer med forskellige fordele
  • Design og byg dine egne niveauer

Platforme

Dette spil er tilgængeligt online i din browser samt som en iOS- og Android-app.

Udgivelsesdato

Juni 2010

Udvikler

Dette spil er udviklet af Total Jerkface / Fancy Force LLC. Spillets designer er Jim Bonacci.

Gameplay-video

Reklame
Apple Store Logo
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame