Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Pool 8

Bedømmelse:
8,9
(4.939 stemmer)
Udvikler:
Appventure
Udgivet:
juni 2020
Teknologi:
HTML5
Platforme:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS)
Klassificering:

Pool 8 er et hjernevridende puslespil baseret på et poolbræt. Pot kuglerne i den korrekte rækkefølge for at bevæge dig igennem en række stadig sværere udfordringer!

Sådan spiller du

Løs gåderne i Pool 8

Den unikke mekanik i dette spil betyder, at du kun kan bevæge dig op, ned, til venstre og til højre. Der er ingen diagonale bevægelser, hvilket skaber en vanskelig udfordring, når der er flere kugler på bordet. Nøglen til at vinde niveauet er at tænke over rækkefølgen af hvert træk for at sikre, at du kan linke alle skudene op succesfuldt.

Der er et væld af sværhedsgrader, som du naturligt bevæger dig igennem, startende med det nemmeste "rookie" niveau. I slutningen af hver sværhedsgrad får du chancen for at vinde ekstra forsøg i "smash the candies" bonusrunden. Du kan også optjene disse ved at se en kort videoannonce.

Lignende spil

Pool 8 er et spil, der anvender en unik idé i en velkendt ramme. Det adskiller sig fra poolspil og er anderledes end andre logikspil. Et andet populært poolspil er 8 Ball Billiards Classic. Hvis du er interesseret i gåder og logik, kan du se vores logikspil med masser af hjernevridere.

Udgivelsesdato

September 2019 (iOS). Maj 2020 (HTML5).

Udvikler

Appventure har udviklet dette spil.

Platforme

  • Webbrowser (desktop og mobil)
  • iOS
Reklame
Apple Store Logo
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame