Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Doge Miner 2

Bedømmelse:
9,3
(113.418 stemmer)
Udvikler:
rkn
Udgivet:
august 2017
Teknologi:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:
Wiki-sider:

Doge Miner er tilbage i denne fantastiske efterfølger - Doge Miner 2! Missionen er stadig den samme: at købe et rumskib og flyve til månen, men du har nu en større mængde værktøjer, opgraderinger og muligheder til din rådighed. Doge Miner 2 bygger videre på de sjove mekanismer og det sjove gameplay fra den oprindelige titel og tilføjer ekstra funktioner til din fornøjelse.

Du kan nu samle ekstra mønter, der falder tilfældigt, mens du graver, og du kan også samle Dogebags, der falder tilfældigt, og som indeholder forskellige genstande såsom forbedrede hakkebøsser og doge-mønter i bronze. Udover at udvinde mønterne selv kan du stadig hyre Shibe-arbejdere og slavebinde hære af kattekillinger til at udføre dine opgaver og forbedre din Dogecoin-genereringsrate. En ekstra funktion er de forbedrede instrumenter, du kan købe, og de opgraderinger, du kan købe til dine arbejdere. Doge Miner 2 bringer en helt ny dimension til dette fantastiske tomgangsspil, så kom i gang med minedrift i dag!

Udvikler

Ligesom det oprindelige Dogeminer er dette spil lavet af rkn!

Platforme

Doge Miner 2 er et webbrowser-spil, der fungerer på alle enheder (herunder stationære computere, mobile enheder og tablets).

Udgivelsesdato

August 2017
Reklame

Flere spil i denne serie

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame