Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Doge Miner

Bedømmelse:
9,4
(37.692 stemmer)
Udgivet:
september 2014
Teknologi:
HTML5
Platforme:
Browser (desktop-only), App Store(Android)
Klassificering:

Doge Miner er et fantastisk trinvist spil med alles yndlings shibe inu-hvalp. Det er et tomgangsspil inspireret af Cookie Clicker, hvor målet med spillet er at klikke dig vej til månen! 🚀 For efterfølgeren, tjek Doge Miner 2.

Sådan spiller du

Tag en enkeltbillet til månen

Vil du tage Dogecoin til månen? Så kom i gang med minedriften! Brug dine Doge-ledsagere til at mine Dogecoin og købe forskellige opgraderinger i butikken. Dit mål er at komme til månen, hvilket koster 50.000 Doge! Hvem ved, hvor du kan tage hen derfra?

Bevis, at det er mere end en meme-mønt

Du kan få hjælp fra kenneler fyldt med Shibe Inus, slavekillinger, der poster klamme memes for at tjene mønter, og meget mere. Hver opgradering vil øge produktionen af Dogecoin, indtil du ruller dig i rigdom. Meget wow, mange mønter!

Opgrader din mining-rig

Der er også opgraderinger og achievements, som får dig til at føle dig som en dygtig Doge-entusiast. Du kan forbedre din hakke for at få mere minekraft og tjekke dine præstationer. Du er kun et par klik fra at blive kryptomilliardær!

Flere spil som dette

Der er hundredvis af andre klikspil at spille på CrazyGames. Også spil i tomgang. Andre populære klikspil med sjove figurer og fremtrædende memes inkluderer Capybara Clicker 2 og Planet Clicker 2.

Udvikler

Spillet er lavet af rkn!

Udgivelsesdato

September 2014

Platforme

  • Webbrowser
  • Android

Gameplay-video

Reklame

Flere spil i denne serie

Google Play Logo
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame