Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Bloxorz

Bedømmelse:
8,4
(16.870 stemmer)
Teknologi:
Flash (emulated)
Platform:
Browser (desktop-only)
Klassificering:
Wiki-sider:

Bloxorz is a tricky puzzle game that tests your logical skills and sheer brain power. The objective is to get the block into the square hole and avoid falling off the edge. Put your brain to the test and see how far you get!

Sådan spiller du Bloxorz

Brug piletasterne til at flytte klodsen korrekt gennem niveauet og ned i hullet. Målet lyder enkelt, men Bloxorz er et udfordrende hjernespil, som bliver sværere og sværere, efterhånden som du kommer længere. Der er 33 niveauer i alt.

Efterhånden som niveauerne bliver sværere, tilføjes der nye puslespilsbrikker for at øge sværhedsgraden. Der er kontakter, specielle fliser, flere blokke og forskellige måder, hvorpå de bruges til at gøre puslespillet mere komplekst.

Hvad er de forskellige kontakter og fliser?

Der er tre typer kontakter i Bloxorz. Du har den cirkelformede kontakt, der virker, når du lander på den på en hvilken som helst måde, dette kaldes også en "blød" kontakt. X-formede kontakter kræver, at du lander oprejst for at blive aktiveret. Den tredje kontakttype ligner parenteser () og teleporterer din blok til forskellige steder og deler den i to mindre blokke i processen.

Der er også orange fliser, som er mere skrøbelige end almindelige fliser. De falder igennem, hvis du forsøger at rejse dig lodret op på dem.

Vil du have endnu en logisk udfordring?

Bloxorz er ikke bare et svært hjernespil, det er også en old school-klassiker fra Flash-æraen, som Ruffle-emuleringen kærligt har restaureret. Hvis du leder efter en ny udfordring, så tjek Cups - Water Sort Puzzle og Math Push.

Bloxorz-tips

  • Der er en adgangskode øverst til højre på hvert niveau. Du kan bruge den til at komme tilbage til det pågældende niveau.
  • Små blokke virker kun på cirkelkontakten og er ikke tunge nok til at aktivere andre kontakter.
  • Kontakterne bruges til at udføre en række forskellige handlinger, så sørg for at se godt efter.
  • Hvis du vil have løsningen til hvert niveau, kan du finde den i videoen på denne side!

Udvikler

Bloxorz er skabt af Damien Clarke fra DX Interactive.

Gameplay-video

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame