Logo CrazyGames.com

Bloxorz

Bedømmelse:
8,5
(7.290 stemmer)
Platform:
Browser (desktop-only)
Klassificering:

Bloxorz er et snirklet puslespil, der tester dine logiske evner og din hjernekapacitet. Målet er at få blokken ind i det firkantede hul og undgå at falde ned fra kanten. Sæt din hjerne på prøve og se, hvor langt du kommer!

Sådan spiller du Bloxorz

Brug piletasterne til at flytte klodsen korrekt gennem niveauet og ind i hullet. Målet lyder simpelt, men Bloxorz er et udfordrende hjernespil, der bliver sværere og mere forbløffende, efterhånden som du kommer videre. Der er i alt 33 niveauer.

Efterhånden som niveauerne bliver sværere, tilføjes der nye brikker til puslespillet for at øge sværhedsgraden. Der er kontakter, specielle brikker, flere blokke og forskellige måder at bruge dem på for at gøre puslespillet mere kompliceret.

Hvad er de forskellige afbrydere og fliser?

Der er 3 typer af kontakter i Bloxorz. Du har den cirkulære switch, der virker, når du lander på den på en hvilken som helst måde, dette kaldes også en "blød" switch. X-formede switches kræver, at du lander oprejst for at blive aktiveret. Den tredje type switch ligner parenteser () og teleporterer din blok til forskellige steder og deler den i to mindre blokke i processen.

Der findes også orange fliser, som er mere skrøbelige end almindelige fliser. De vil falde igennem, hvis du forsøger at stå lodret op på dem.

Vil du have endnu en logisk udfordring?

Ud over at være en vanskelig hjernespil, Bloxorz er en old-school klassiker fra den Flash-spil æra, kærligt restaureret gennem Ruffle-efterligning. Hvis du er på udkig efter en ny udfordring, kan du tjekke Cups - Water Sort Puzzle og Math Push.

Tips til Bloxorz

  • Der er en adgangskode øverst til højre på hvert niveau. Du kan bruge den til at komme tilbage til det pågældende niveau.
  • Små klodser virker kun på cirkelkontakten og er ikke tunge nok til at aktivere andre kontakter.
  • Afbrydere bruges til at udføre en række forskellige handlinger, så sørg for at observere omhyggeligt.
  • Hvis du vil have løsningen til hvert niveau, kan du finde den i videoen på denne side!

Sådan slår du alle niveauer

Udvikler

Bloxorz er skabt af Damien Clarke fra DX Interactive.

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame