Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Run 3

Bedømmelse:
8,9
(94.682 stemmer)
Udgivet:
juni 2014
Teknologi:
HTML5
Platforme:
Browser (desktop-only), App Store(iOS, Android)
Klassificering:
Wiki-sider:

Udforsk det ydre rum i Run 3. Run 3 er et utroligt vanedannende action-/platformspil af typen "endless runner", hvor du spiller som en lille grå alien. Det lille rumvæsen trænger sig ind i et arkitektonisk udfordret område, der svæver i rummet. Efter at have trængt ind i den forbudte zone, som er fuld af stigende mængder af farlige huller, løber du. Hvis du falder ned i et af hullerne, vil du finde dig selv fortabt i rummet, så sørg for at passe på, hvor du træder!

Men med Run 3 er det eneste sved, du kan se, fra dine håndflader, når du løber og jobber dig igennem vanvittige forhindringer i en fremmedartet omgivelser, hvor fysikkens love ikke altid gælder! Hvorfor løbe i cirkler, når du kan løbe gennem en bane, der lægger flere og flere dødbringende huller i vejen for dig, efterhånden som du kommer videre? Desuden foregår dette spil i det ydre rum, hvilket til enhver tid er bedre end parken eller gymnastiksalen!

Afprøv de forskellige spiltilstande

Når du spiller Run 3, er der flere forskellige spiltilstande, herunder udforskningstilstand og uendelig tilstand. I udforskningstilstand kan du avancere gennem niveauerne, mens uendelig tilstand blot lader dig teste dine evner med piletasterne i en uendelig version. Dette er helt sikkert et af de bedste flash-spil, vi har set, og et fantastisk run and jump-spil.

Funktioner

  • Ubegrænsede muligheder - hop over forhindringer eller løb langs vægge for at ændre tyngdekraften for at hjælpe (eller hindre) dit gameplay
  • Find nye fremmede karakterer med øgede evner, der hjælper dig med at overleve
  • Unik grafik, der kombinerer 3D-gameplay med en tegneseriestil
  • Enkle kontroller, der gør spillet nemt at tage op og spille

Platforme

Run 3 kan spilles via en webbrowser, på Android eller på iOS.

Udvikler

Spillet er udviklet af Joseph Cloutier, en amerikansk indie-udvikler.

Udgivelsesdato

Juni 2014

Teknologi

Dette spil bruger flash. Sørg for, at du aktiverer flash og genindlæser siden for at spille dette spil.
Reklame

Flere spil i denne serie

Apple Store LogoGoogle Play Logo
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame