Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Planet Clicker

Bedømmelse:
8,9
(66.056 stemmer)
Udgivet:
november 2021
Teknologi:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:

Planet Clicker er et simpelt klikspil, hvor dit mål er at øge energiproduktionen og kolonisere andre planeter. Køb og opgrader forskellige former for energiproduktion og se enhederne flyde!

Tjek den nyeste version af Planet Clicker 2, med flere planeter og opdateret grafik!

Sådan spiller du

Koloniser solsystemet

Jorden

Planet Clicker starter med Jorden og en række energiopgraderinger. Du kan øge produktionen af energi ved at forbedre din klikkekraft, bygge gårde, kraftværker og meget mere.

Mars

Når du har tjent nok energi fra Jorden, kan du købe Mars via interplanetarisk overførsel af energienheder. Den røde planet kommer med en række nye opgraderinger som sololie, kul, atomkraft og alien-teknologi.

Venus

Den sidste planet er Venus, som koster 1 billion energienheder at købe. Denne planet har forskellige teknologier som jern, lava og den mystiske 'fremtidsteknologi'-opgradering, der ligger nederst på listen.

Flere spil som dette

Klikker- og tomgangsspil er nogle af de mest vanedannende genrer på internettet. Det betyder, at du har mange valgmuligheder. Andre klassiske titler, du kan tjekke ud, når du har erobret solsystemet, inkluderer Clicker Heroes og Doge Miner.

Udgivelsesdato

Marts 2020

Udvikler

Planet Clicker er udviklet af Coltroc.

Platform

Webbrowser (desktop og mobil)

Gameplay-video

Reklame

Flere spil i denne serie

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame