Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Planet Clicker

Bedømmelse:
9,0
(46.432 stemmer)
Udgivet:
november 2021
Teknologi:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:

Planet Clicker er et simpelt klikspil, hvor dit mål er at øge energiproduktionen og kolonisere andre planeter. Køb og opgrader forskellige midler til energiproduktion, og se enhederne flyde!

Koloniser solsystemet

Jorden

Planet Clicker starter med Jorden og en række forskellige energiopgraderinger. Du kan øge produktionen af energi ved at forbedre din klikstyrke, bygge gårde, kraftværker og meget mere.

Mars

Når du har tjent nok energi fra Jorden, kan du købe Mars via overførsel af interplanetariske energienheder. Den røde planet kommer med et sæt nye opgraderinger som sololie, kul, atomkraft og alien-teknologi.

Venus

Den sidste planet er Venus, som det koster 1 billion energienheder at købe. Denne planet indeholder forskellige teknologier som jern, lava og den mystiske opgradering "fremtidig teknologi", der ligger nederst på listen.

Mere spil som dette

Clicker og idle spil er nogle af de mest vanedannende genrer, der har ramt internettet. Det betyder, at du er forkælet med valgmuligheder. Andre klassiske titler, som du kan tjekke ud, når du har erobret solsystemet, er Candy Clicker 2, Orb of Creation og GrindCraft.

Udgivelsesdato

Marts 2020

Udvikler

Planet Clicker er udviklet af Coltroc.

Platform

Webbrowser (desktop og mobil)

Reklame

Flere spil i denne serie

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame