Logo CrazyGames.com

Adventure Miner

Bedømmelse:
9,5
(71.680 stemmer)
Udvikler:
Izyplay Game Studio
Udgivet:
november 2021
Teknologi:
HTML5 (Unity WebGL)
Platforme:
Browser (desktop-only), iOS, Android
Klassificering:

Adventure Miner er et afslappet minespil, hvor du skal udvinde og sælge malm. Udforsk zoner fyldt med ædle metaller og udgrav dem. Sælg dem på kajen og opgrader dit udstyr for at holde dig i gang.

Funktioner

Grav ædelmalm og udforsk verden

Adventure miner er et intuitivt og sjovt casual spil, som alle kan spille. Udvind malm i en uendelighed, og tag den med tilbage til havnen for at høste belønningen. Du kan også opgradere din økse og din malmfabrik der.

Opgrader din økse for større minekraft

Fremskridt til nye zoner betyder bedre belønninger, men sværere ressourcer. Derfor bør du opgradere din økse løbende som en ægte minearbejder! Du vil bemærke, at stenene bliver stærkere, når det tager et stykke tid at skære igennem en enkelt blok.

Saml alle bonusser op fra hver zone

Der er forskellige opgraderinger spredt rundt omkring på kortet, som hjælper dig med at udvinde malm og tjene guldmønter. Du optjener også en boost, der drastisk øger dit effektområde og din hastighed, når boost-bjælken er fyldt helt op.

Mere spil som dette

Adventure miner er et casual spil, der indeholder elementer fra forskellige genrer som idle, minedrift og adventure spil. Andre vanedannende og sjove casual spil omfatter Mergest Kingdom og Idle Mining Empire.

Udgivelsesdato

  • April 2021 (Android)
  • Juni 2021 (iOS)
  • November 2021 (WebGL)

Udvikler

Izyplay Game Studio har lavet Adventure Miner.

Platforme

  • Webbrowser
  • Android
  • iOS

Sidst opdateret

23. maj 2022

Reklame
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame