Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Fashion Store: Shop Tycoon

Bedømmelse:
9,0
(6.655 stemmer)
Udvikler:
Funtory
Udgivet:
februar 2024
Teknologi:
HTML5 (Unity WebGL)
Platforme:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(Android)
Klassificering:

Modebutik: Shop Tycoon er et afslappet tycoon-spil, hvor du styrer din egen trendy tøjbutik. Skab dit butikslayout, tiltræk kunder og maksimer fortjenesten for at udvide dit modeimperium. Er du klar til at blive den ultimative mode-tycoon?

Sådan spiller du

Start din detailforretning

Opret dit første tøjstativ for at få dit første parti på lager. Når det er sat op, vil kunderne strømme til, og du kan indkassere deres betaling ved kassen!

Udvid dine lokaler

Ved hjælp af pengene fra dine betalende kunder kan du tilføje flere tøjstativer og udvide detailarealet, så der er plads til mere tøj til kunderne at kigge på. Når der kommer flere kunder, øges behovet for hjælp. På opgraderingsbænken kan du ansætte flere butiksassistenter og opgradere deres evner.

Opgrader dine evner

Der er mange muligheder for at forbedre driften af din modebutik på opgraderingsbænken. Du kan øge bæreevnen og opladningshastigheden. Kunderne kan også opgraderes og give dig flere penge og tip for at hjælpe dig med at udvide din modebutik som en ægte tycoon.

Flyt til den næste butik

Som du skrider frem, vil du opdage nye måder at tjene penge på, f.eks. ved at sælge tøj online. Dette genererer en pæn passiv indkomst, mens du driver butikken! Til sidst kan du købe en ny butik og komme videre til niveau 2, hvor du kan sælge nye varer til kunder, der betaler endnu bedre!

Flere spil som dette

Efter du har afsluttet Fashion Store: Shop Tycoon, kan du prøve flere afslappede spil på CrazyGames. Du kan spille et simpelt, men vanedannende spil som Tiny Fishing eller hoppe ind i en anden sjov simulation som Create Your Beach.

Udgivelsesdato

  • Juni 2022 (Android)
  • Februar 2024 (WebGL)

Platform

  • Webbrowser (desktop og mobil)
  • Android
Reklame
Google Play Logo
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame