Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Highschool Mean Girls

Bedømmelse:
8,5
(31.709 stemmer)
Udvikler:
Idea Studios
Udgivet:
juni 2020
Teknologi:
HTML5
Platform:
Browser (desktop-only)
Klassificering:

Highschool Mean Girls er et gratis modespil, hvor du styler en gruppe high school-veninder, så de kan konkurrere om den bedste selfie! Mix & match frisurer, bær fantastiske kjoler, og tilføj tilbehør, så du ser fantastisk ud på billedet! Hvem vil se smukkest ud på de sociale medier? Du bestemmer det.

Sådan spiller du

Vis dine stylingevner

Efter at have hygget dig med dine veninder om, hvem der vil se smukkest ud online, er det nu tid til at teste dine stylingevner! Disse piger regner med, at du som professionel stylist kan hjælpe dem med at se bedst muligt ud på de sociale medier. Hvad fortryllende stilarter vil du vælge for at sikre, at de går viralt med deres næste look?

Vælg imellem et udvalg af stilarter

Når du styler pigerne individuelt, kan du vælge imellem forskellige attraktive stilarter og tøjstykke for at skabe det perfekte udseende. Du kan vælge mellem kjoler, nederdele, strømpebukser og tilføje et udvalg af tilbehør for at sikre, at du ser godt ud.

Gennemse unikke looks

Når du har færdiggjort udseendet til den første duo, går turen videre til den næste. Hver karakter har sit unikke udvalg af tøj og stilarter, så din kreativitet får nyt liv for hver person.

Tag en selfie

Har du stylet dine mean girls? Nu er det tid til at se, hvem der får flest likes på de sociale medier! Gå til kamerarummet, tag nogle stilfulde selfies med dine veninder og del dem på sociale medier, så alle kan reagere og kommentere på jeres friske og fantastiske udseende. Du kan tilføje filtre og personliggøre billederne på din egen måde!

Flere spil som dette

Har du haft det sjovt med at spille Highschool Mean Girls? CrazyGames tilbyder hundredvis af sjove, gratis modespil. To andre populære valgmuligheder er Fashion Challenge: Catwalk Run og BFFs Luxury Loungewear. Tjek dem ud næste gang!

Udgivelsesdato

April 2020

Udvikler

Idea Studios har udviklet dette spil.

Platform

Webbrowser

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame