Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Fancy Pants Adventure

Bedømmelse:
9,2
(31.846 stemmer)
Teknologi:
Flash (emulated)
Platform:
Browser (desktop-only)
Klassificering:

Fancy Pants Adventure er den oprindelige titel i denne fantastiske 2D-platformsserie. Det er et af de mange Flash-spil, som du nu kan spille i din webbrowser uden brug af Flash.

I dette spil tager du kontrol over Fancy Pants - en cool stickman-figur, der bærer fede og farverige bukser! Du skal hjælpe vores fancy helt med at arbejde sig gennem et utal af fede baner og undgå forskellige forhindringer, monstre og væsner på sin vej!

Fancy Pants kan løbe og hoppe, og du skal styre hans bevægelse ved hjælp af tastaturets piletaster og hoppe ved hjælp af S-tasten. De forskellige baner flyder fantastisk sammen, og gameplayet er sjovt og minder om retro platformtitler som Sonic. Sørg for at samle squiggles, mens du kommer videre, og hold øje med springbrædder og hemmelige døre. Hold også øje med døre, der fører dig til fede bonusbaner. Kan du gennemføre alle niveauer og fuldføre dit første fancy eventyr? Hvis du er vild med det originale Fancy Pants, skal du huske at tjekke den remixede (forbedrede) version og den anden titel også!

Udgivelsesdato

14. marts 2006

Udvikler

Brad Borne har lavet dette spil.

Funktioner

  • Skønne lydeffekter
  • Du kan være meget adræt, brug det til at slå alle udfordringer
  • Smooth gameplay

Platform

  • Webbrowser
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame