Evo-F 3

20.491
bedømmelser
9,3

Evo-F 3 - Superbiler i lufthavnen! Dette er tredje afsnit af Evo-F-serien. Nyd at køre forskellige biler og køretøjer i lufthavnen! Lufthavnsmiljøet er enormt stort - udforsk alle hjørner af komplekset fra landingsbanen til hangarerne og lastepladserne.

Spillerne kan køre en række fede superbiler og et par sjove køretøjer også. Grafikken er enorm, og håndteringen af bilerne er realistisk. Opnå nogle høje hastigheder på 250 MPH+, mens du kører sammen med den tomme lufthavn. Glem dog ikke at holde øje med fly, der lander - du vil ikke have, at et fly lander oven på din bil!

Desuden har trappelæssende køretøjer ramper. Som du gættede det, kan der køres på disse ramper, hvilket giver nogle episke højhastighedsspringmuligheder. Hvis din bil bliver beskadiget efter et spring, har en af flyhangarerne en reparationsfacilitet - du skal blot køre ind i den og se din bil blive repareret.

Biler til rådighed omfatter:

  • Corvette
  • Ferarri
  • Porsche
  • Jaguar
  • Gaffeltruck
  • Airport shuttle bus
Ja, du læste rigtigt! Spillerne kan åbne dette bilspil og hoppe ind i en lufthavnsbus eller en lille gaffeltruck! Disse to køretøjer giver et sjovt element til spillet og giver spillerne mulighed for at skabe kaos i lufthavnen. De andre biler ser fremragende ud med fantastiske detaljer og malingsdesigns.

Udgivelsesdato

Oktober 2019

Udvikler

Ciorbyn har lavet dette spil. Du bør også tjekke hans andet fede bilspil med DIY-baner i Wrong Way.

Platform

Web browser

Platform

Web-browser

Gennemgang

Reklame

Flere spil i denne serie

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame