Logo CrazyGames.com
background

Arkadespil

Populære Tags

Klassiske arkadespil

Når man tænker på arkadespil, kan man forestille sig flippermaskiner og andre klassiske spil, der er helt klassiske. Space Invaders, for eksempel, en titel, der revolutionerede markedet. Space Invaders er fra arkadespillernes guldalder, dvs. slutningen af 1970'erne - begyndelsen af 1980'erne.

Genoplev de nostalgiske lyde og billeder fra denne æra ved at spille det originale Space Invaders, eller ved at gennemse vores udvalg af Asteroids-spil og Pac-Man-spil. Disse sektioner indeholder de originale versioner af spillet, men også en række spil med et unikt twist på originalen for både unge og ældre spillere.

Moderne arkadespil

For et yngre publikum kan den gyldne tidsalder måske virke som oldtidshistorie. I dag er arkadespil simpelthen en genre af spil med intuitiv styring, hurtigt gameplay og stigende sværhedsgrad. Der er masser af nye spil i dag, der passer til denne beskrivelse, og mange af dem kan du spille her i din webbrowser.

Fireboy and Watergirl 5 er et glimrende eksempel på et spil, der inkorporerer arkademekanikken med moderne kooperativ puslespilsløsning og gameplay. Så er der de meget populære løbespil, hvor det gælder om at undgå forhindringer, mens man løber gennem en række forskellige baner.

Musikspil har altid været en populær tilføjelse til den moderne spillehal. Friday Night Funkin' er et musikspil i arkade-stil med viral succes. 90'ernes æstetik og den originale musik giver dig den samme arkadeoplevelse fra din webbrowser. Et andet musikspil, men meget mere mærkeligt og lidt morsomt, er Blob Opera, et eksperiment, der er skabt ved hjælp af maskinlæring.

Retrospil

I begyndelsen af 1990'erne oplevede arkadespil en genopblomstring med udgivelsen af Street Fighter 2. En lang række populære spil med ikoniske soundtracks og vanedannende gameplay fulgte snart efter, nemlig inden for kamp- og racergenren. Arkadespil var cool igen. Nogle mindeværdige titler fra denne tid omfatter Tekken, Mortal Kombat og Ridge Racer.

Spil, der blev populæriseret i 1990'erne på konsoller som NES og Sega Genesis, passede også ind i arkade-genrens form. Du kan udforske NES-spil og Sega Genesis-klassikere som Road Rash og Sonic the Hedgehog lige her på CrazyGames.

Og selv om det teknisk set ikke er arkade, vil de, der nyder at genopleve deres ungdom ved at spille klassikere, blive begejstrede over at gennemse vores samling af restaurerede Flash-spil, der er over 300 titler, som du i øjeblikket kan spille uden at installere Flash!

Uanset hvilken arkadeæra du ønsker at besøge, har CrazyGames dig kronologisk dækket. De fleste af vores spil er i HTML5, et format på tværs af platforme, der fungerer i alle moderne webbrowsere.


FAQ

Hvad er de mest populære Arkadespil?

 1. Crazy Roll 3D
 2. Teacher Simulator
 3. Glove Power
 4. Market Boss
 5. Stacky Bird
 6. Layers Roll
 7. Idle Noob Lumberjack
 8. Getting Over It
 9. Bomb Roll
 10. Helix Jump

Hvad er de bedste Arkadespil at spille på mobiltelefon og tablet?

 1. Gold Digger FRVR
 2. Text Twist
 3. Idle Noob Lumberjack
 4. Om Nom: Bubbles
 5. Good Old Tetris

Hvad er nogle undervurderede Arkadespil?

 1. Learn To Fly
 2. Geometry Dash Online
 3. Master Chess
 4. Dinosaur Game
 5. Snakes and Ladders
 6. Burger Time
 7. Lemonade Stand
 8. Elastic Man
 9. Free Tetris
 10. Virtual Drum
 11. Brick Breaker
 12. Street Fighter 2
 13. 2048 Cupcakes
 14. Frogger
 15. Pinturillo 2
 16. Friday Night Funkin'
 17. Jetpack Joyride
 18. Jewel Academy
 19. Prince of Persia
 20. Super Smash Flash
 21. Checkers Online
 22. Tug the Table
 23. Love Calculator
 24. Tiny Fishing
 25. Bubble Shooter HD

Vi har samlet 1387 af de bedste gratis online arkadespil. Disse spil omfatter browserspil til både din computer og mobile enheder samt apps til dine Android- og iOS-telefoner og -tabletter. De omfatter nye arkadespil såsom og top arkadespil såsom Crazy Roll 3D, Teacher Simulator og Glove Power.
Vis mere