Pingvinspil

Pingviner er søde dyr, der findes i mange former og størrelser. Disse små, fluffy væsner lever i de sydlige dele af vores verden og er bygget til at overleve under barske forhold. Pingvinarter omfatter bl.a. Gentoo, Chinstrap og Emperor for blot at nævne nogle få - alle kan genkende deres karakteristiske sorte og hvide farver og deres sjove vralten. Siden de blev opdaget, har vi været betaget af disse små figurer, og de har været med i mange dokumentarfilm, film og computerspil.

Pingvin-browserspil tager mange forskellige former. Der findes bogstaveligt talt hundredvis af spil med pingviner - fra spændende platformsspil og rollespil til pingvinkampe og pingvinpuslespil. I disse spil tager du kontrol over nogle nuttede pingviner og får dem til at udføre en række opgaver. Pingvinspil er som regel meget sjove og byder på endeløse mængder af humor og et hurtigt gameplay.

Vi har et fantastisk udvalg af spil med pingvin-tema til din fornøjelse. Yeti Sports, Emperors on Ice og Ice Penguin er blot tre eksempler på de titler, du kan spille. Yeti Sports er et klassisk pingvinspil med et sadistisk twist. Du skal bruge din enorme kølle og slå pingvinen for at se, hvor langt du kan få den til at rejse. Bare rolig, din pelsede ven bliver ikke såret, og han nyder at flyve gennem luften!

Exploding Penguins er et andet sjovt spil - du skal hjælpe din pingvin med at nå sin kæreste og bringe hende fisk! Det gør du ved at eksplodere forskellige genstande og skabe en vej for ham. Bomber vil katapultere din pingvin og ændre hans retning. Endelig har vi Ice Penguin - i dette puslespil skal du befri pingvinerne fra isen ved at samle dem sammen ved hjælp af vandrette, lodrette eller diagonale linjer. Du vil finde dette spil udfordrende, når du forsøger at finde den rigtige rute. Disse pingvinspil er blot et lille uddrag af de titler, vi har at tilbyde! Tag et kig gennem vores andre pingvinspil og hav det sjovt!


Vi har samlet 20 af de bedste gratis online pingvinspil. Disse spil omfatter browserspil til både din computer og mobile enheder samt apps til dine Android- og iOS-telefoner og -tabletter. De omfatter nye pingvinspil såsom og top pingvinspil såsom Baby Chicco Adventures, Learn To Fly og Emperors on Ice.
Vis mere