Logo CrazyGames.com
background

Opgraderingsspil

Populære Tags

Spil til opgradering af stopklodser

Opgradering er en så stor del af så mange spil. Men idle-spil er bygget solidt op på fundamentet af opgradering. Hvis du er afhængig af fremskridt, er de et glimrende valg.

Kig på Babel Tower og Doge Miner for den slags gameplay. Road Crash er også et tomgangsspil, men det kombinerer på enestående vis tomgangselementer med racerspil.

Racingspil

Hvis du leder efter et mere racende fokus, er der masser af racingtitler, der involverer opgraderinger af køretøjer for at vinde sværere løb. Tag ud på asfalten i Burnout Drift og byg den ideelle drifting-maskine. Prøv dine chancer ved at køre gennem tæt trafik i Highway Racer, og udstyr dine hjul som forberedelse til multiplayer-racerløb.

Mere opgraderingsspil

Nogle spil indeholder sammenlægning som en del af opgraderingsprocessen, så tjek Sammenlægningsspil, hvis det er det, du er på udkig efter. Hvis du nyder tilfredsstillelsen ved fremskridt via opgraderinger og forbedringer, så gennemse samlingen for at finde et spil i din foretrukne genre, og begynd at spille!


FAQ

Hvad er de mest populære Opgraderingsspil?

 1. Bloxd.io
 2. Funny Shooter 2
 3. Highway Racer
 4. Ships 3D
 5. Clicker Heroes
 6. Spooky Island
 7. Market Boss
 8. Planet Clicker 2
 9. Candy Clicker 2
 10. Air Wars 3

Hvad er de bedste Opgraderingsspil at spille på mobiltelefon og tablet?

 1. Bloxd.io
 2. Gold Digger FRVR
 3. Diamond Hunt Mobile
 4. CyberDino: T-Rex vs Robots
 5. Doge Miner 2

Hvad er nogle undervurderede Opgraderingsspil?

 1. Learn To Fly
 2. Idle Miner
 3. Tiny Fishing

Vi har samlet 855 af de bedste gratis online opgraderingsspil. Disse spil omfatter browserspil til både din computer og mobile enheder samt apps til dine Android- og iOS-telefoner og -tabletter. De omfatter nye opgraderingsspil såsom og top opgraderingsspil såsom Bloxd.io, Funny Shooter 2 og Highway Racer.
Vis mere