Logo CrazyGames.com

Opgraderingsspil

Populære Tags

Spil til opgradering af stopklodser

Opgradering er en så stor del af så mange spil. Men idle-spil er bygget solidt op på fundamentet af opgradering. Hvis du er afhængig af fremskridt, er de et glimrende valg.

Kig på Babel Tower og Doge Miner for den slags gameplay. Road Crash er også et tomgangsspil, men det kombinerer på enestående vis tomgangselementer med racerspil.

Racingspil

Hvis du leder efter et mere racende fokus, er der masser af racingtitler, der involverer opgraderinger af køretøjer for at vinde sværere løb. Tag ud på asfalten i Burnout Drift og byg den ideelle drifting-maskine. Prøv dine chancer ved at køre gennem tæt trafik i Highway Racer, og udstyr dine hjul som forberedelse til multiplayer-racerløb.

Mere opgraderingsspil

Nogle spil indeholder sammenlægning som en del af opgraderingsprocessen, så tjek Sammenlægningsspil, hvis det er det, du er på udkig efter. Hvis du nyder tilfredsstillelsen ved fremskridt via opgraderinger og forbedringer, så gennemse samlingen for at finde et spil i din foretrukne genre, og begynd at spille!


FAQ

Hvad er de mest populære Opgraderingsspil?

 1. Bloxd.io
 2. Capybara Clicker
 3. Highway Racer
 4. Planet Evolution: Idle Clicker
 5. Bucket Crusher
 6. Dino Defense
 7. Planet Clicker 2
 8. Funny Shooter 2
 9. Rocket Bot Royale
 10. Candy Clicker 2

Hvad er de bedste Opgraderingsspil at spille på mobiltelefon og tablet?

 1. Bloxd.io
 2. Gold Digger FRVR
 3. Bucket Crusher
 4. Soul Not Found
 5. Merge Army

Hvad er nogle undervurderede Opgraderingsspil?

 1. Learn To Fly
 2. Idle Miner
 3. Tiny Fishing

Spil den bedste online Opgraderingsspil gratis på CrazyGames, ingen download eller installation påkrævet. 🎮 Spil Bloxd.io og mange flere lige nu!
Vis mere