SuperHero.io

116.193
bedømmelser
8,9

Superhero.io er et spændende online superheltespil. Deltag i hurtige multiplayerkampe mod andre spillere, og udvikl din helt ved at samle kugler. Brug din heltehåndbog for at se, hvor langt du er nået!

Hvordan man spiller

Grundlæggende

Superhero.io er et hurtigt .io-spil, så du skal vokse hurtigt og undgå at blive dræbt tidligt. Saml så mange orbs som muligt for at udvikle din superhelt, indtil du er sikker på, at du er i stand til at kæmpe. Hver gang du stiger i niveau, vokser du i størrelse og bliver den næste af 30 superhelte eller berygtede skurke.

Opgraderinger

Der er generøse opgraderinger og bonusser indbygget i spillet for at hjælpe dig med at forbedre din figurs statistik og dine chancer for at overleve. Hvert drab belønner dig med livstokens, som du kan bruge til at forbedre din angrebshastighed, angrebsafstand og bevægelseshastighed.

Tips

Du er nødt til at tænke taktisk. At bruge dash-knappen (højreklik) er en glimrende måde at komme hurtigt og svingende gennem kampen, hvor du undgår din modstanders angreb, mens du styrter ind for at slå ham ihjel.

Du skal ikke være for ivrig efter at angribe. I stedet skal du dyrke din helt, indtil du er stærk nok til at kæmpe. Du bør stadig spille forsigtigt og holde dig væk fra store grupper af fjender, hvis du vil overleve.

Mere spil som dette

Hvis du kan lide hurtige kampe i online multiplayer-kampe, vil du kunne lide EvoWars, et spil med lignende mekanik som dette superhelte-spil. MiniGiants og BrutalMania er også glimrende io-spil i samme stil.

Funktioner

  • 30 berømte superhelte, som du kan udvikle dig til
  • Heroes manual dokumenterer dine fremskridt
  • Hurtig arena-kamp action, der holder dig fanget
  • Opgrader dine basisstatistikker ved hjælp af livstokens

Udgivelsesdato

Juli 2019

Udvikler

Dette spil er lavet af LoraStudio.

Platform

Webbrowser (desktop og mobil)

Gennemgang

Reklame

Flere spil i denne serie

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame