Logo CrazyGames.com

My Dolphin Show 5

4.715
bedømmelser
9,2

Mit delfinshow 5 - Gå i vandet, og skab din helt egen delfinshow.

De fleste af jer vil enten have set et levende delfinshow i et akvarium eller set noget lignende på tv - med My Dolphin Show 5 kan du skabe dit eget show og prøve at styre en delfin, mens den udfører en række underholdende tricks. Kontrollen i dette spil er ekstremt let at lære - du skal blot flytte delfinen ved hjælp af tastaturets piletaster.

I løbet af hvert niveau skal du effektivt udføre et show og forsøge at imponere dit publikum ved at gennemføre en række tricks. Efterhånden som du låser op for nye niveauer, stiger sværhedsgraden og kompleksiteten af tricksene. Tricks omfatter simple hop i hoop og vandstænk til en række hækkespring og boldhop. I slutningen af hvert niveau får du en stjernevurdering og guldmønter, afhængigt af hvor meget du imponerede publikum, og disse mønter kan bruges til at låse op for forskellige delfiner, som du kan styre. Med et stort antal niveauer og delfiner at vælge imellem har dette livsstilssimulationsspil meget at byde på.

Funktioner

  • Enkle kontroller og gameplay
  • Kontroller og lås op for en række forskellige delfiner
  • Udfør en række forskellige tricks for at imponere dit publikum

Platform

Dette spil er et browserbaseret spil, der er tilgængeligt på browsere som Firefox og Chrome, men det kan også downloades til både Android- og Apple-enheder.
Reklame
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame