My Dolphin Show 2

1.349
bedømmelser
8,6

Sæt et fantastisk vandshow op i My Dolphin Show 2. Det andet afsnit af My Dolphin Show! Styr din delfin og udfør fantastiske stuntshow. Presset er endnu en gang på - har du hvad der skal til for at blive en professionel delfintræner og imponere publikum med dine evner?

Spil mit delfinshow 2 og se, om du kan piske publikum til vanvid og underholde dem. Crowd rating er ekstremt vigtig - du skal holde dem tilfredse ved hurtigt at udføre tricks og stunts. Hvis du fejler tricks eller er langsom til at bevæge dig, vil de hurtigt miste interessen!

Hurdles hopper, flips og meget mere

Der er et stort udvalg af seje tricks og stunts, som du kan udføre, f.eks:
  • Hurdle jumps
  • Strandkugler, der hopper
  • Instruktør rangerer
  • Sprængning af publikum
  • Synkroniseret svømning
  • Haleflip og frontflip
Følg de forskellige instruktioner under vandet - du kan tydeligt se, hvilke stunts du skal udføre næste gang, og hvor de objekter er, som du kan interagere med. Denne anden udgave af mit delfinshow bringer flere nye genstande og tricks. Du kan endda interagere med trænere, der svømmer i vandet sammen med din delfin!

Som sædvanlig er der to typer af show - standardshowet og showtime-specialet. Brug standardshowene til at øge din score og lære de forskellige tricks. Når du er klar, kan du tage showtime special showet og se, om du kan få din delfin til at stråle. Dette specialshow er ekstremt udfordrende, men belønningen er stor.

Køb dine episke delfinkostumer

Med de penge, du tjener fra vellykkede shows, kan du opgradere din delfin og købe nye outfits. Der er et fantastisk udvalg af nye outfits at vælge imellem - over 25. Udklædningerne spænder fra enkle hummerkostumer til glitrende gulddragter og havfruer!

Det er en udfordring at låse op for hvert outfit - du skal være en dygtig delfintræner for at tjene mega kontante belønninger. Husk, at showtime-eventen er tidsbaseret - den er kun tilgængelig med visse intervaller, så sørg for ikke at gå glip af den! My Dolphin Show 2 er en fantastisk efterfølger til den oprindelige titel og har nogle fantastiske nye tricks og funktioner.

Udgivelsesdato

December 2019 (HTML5)

Platform

Webbrowser (desktop og mobil)

Gennemgang

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame