Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Gun Mayhem 2

Bedømmelse:
8,5
(80.945 stemmer)
Teknologi:
Flash (emulated)
Platform:
Browser (desktop-only)
Klassificering:
Wiki-sider:

Gun Mayhem 2 er et actionfyldt 2D-platformskydespil. Kæmp i kaotiske kampe fyldt med våben og sprængstoffer. Der er forskellige spiltilstande at udforske og komme igennem i spillet.

Sådan spiller du

Tilpas din karakter

Du kan tilpasse din karakter med forskellige udseender. Skift farve, ansigtsbehåring og outfit for at ligne den sejeste skytte i arenaen. Vigtigst af alt kan du vælge en unik fordel at tage med i spillet, som giver dig en fordel.

Send dine modstandere flyvende

Spillets mål ligner spil som Super Smash Flash. Blast dine modstandere af platformen og sørg for, at de ikke kan hoppe tilbage. Når enten du eller din modstander falder ned, mister I et liv. Du kan samle forskellige våben fra kasser og andre power-ups, der lander på kortet.

Vælg din spiltilstand

Du kan spille gennem kampagne-tilstanden og låse op for en række unikke niveauer, eller oprette et brugerdefineret spil med dine egne kriterier og masser af unikke baner. I de brugerdefinerede spil kan du spille mod op til 3 af dine venner lokalt med forskellige indstillinger for at gøre det sjovt.

Tag ekstra udfordringer op

Der er også en udfordringstilstand, hvor du kan mestre dine skydefærdigheder og få en stjernebedømmelse for din præstation. Hop ind i kaotiske kampe i dette klassiske spil, der bringer mere kaos end nogensinde før! Hvis du vil have mindre kaos, kan du også tjekke det originale spil Gun Mayhem.

Funktioner

  • Forskellige våben og tilbehør at vælge imellem
  • Tilpasbare karakterer med unikke frynsegoder
  • Udfordringstilstand til at teste dine skydefærdigheder
  • Spil alene eller med op til 3 andre lokalt

Udgivelsesdato

August 2012

Udvikler

Gun Mayhem 2 blev udviklet af Kevin Gu.

Platform

  • Webbrowser

Gameplay-video

Reklame

Flere spil i denne serie

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame