Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Flappy Bird

Bedømmelse:
8,0
(62.840 stemmer)
Udgivet:
februar 2014
Teknologi:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:
Wiki-sider:

Flappy Bird er et ikonisk sidescrollende spil, hvor du klikker for at undgå forhindringer. Det blev oprindeligt udgivet som et mobilspil, men derefter afviklet af dets udvikler, Dong Nguyen. I dag kan du spille dette simple, men vanedannende et-knap spil på nettet.

Om Flappy Bird

Sådan spiller du

Flappy Birds gameplay kan bedst beskrives som simpelt, vanedannende, men også en smule irriterende. Tryk forsigtigt for at løfte fuglen op og navigere gennem hullerne i de grønne rør uden at styrte ned. Når det uundgåelige styrt sker, optjener du en score, som du kan forsøge at slå næste gang. Det er vanedannende!

Spil kun på nettet

Flappy Bird blev oprindeligt skabt som et mobilspil, men blev senere fjernet fra appbutikkerne. I et interview med Forbes nævnte Dong Nguyen, udvikleren af Flappy Bird, spillets vanedannende natur som årsagen til, at det blev fjernet fra butikkerne.

På trods af dette kan du stadig spille det originale Flappy Bird gratis i din webbrowser ved hjælp af en computer eller en mobil enhed!

Flappy Birds arv

Flappy Bird var en del af en tidlig revolution inden for hypercasual mobilspil. Der er blevet udgivet masser af enkle et-knap spil og sidescrollende spil siden dets oprindelse. Spillet har ført til utallige remakes, kopier og parodispil, der har taget konceptet til nye niveauer.

CrazyGames kan du finde spil, der udnytter dette koncept med at holde et objekt eller et dyr i luften. Populære spil som Tap Tap Shots og Square Bird. Men selv før Flappy Bird var der lignende klassiske spil som Copter, som folk kunne spille gratis på nettet.

Funktioner

  • Incredibly simple mechanics
  • Frustrerende, men vanedannende
  • Sporing af høj score
  • Det originale Flappy Bird

Udgivelsesdato

Tidligt 2014

Platform

Webbrowser (desktop og mobil)

Gameplay-video

Reklame

Flere spil i denne serie

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame