Logo CrazyGames.com

Flappy Bird

Bedømmelse:
8,0
(50.011 stemmer)
Udgivet:
februar 2014
Teknologi:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:

Flappy Bird er en ikonisk side-scrolling spil hvor du klikker for at undgå forhindringer. Det blev oprindeligt udgivet som et mobilspil, som udvikleren, Dong Nyugen, derefter stoppede med at udvikle det. I dag kan du spille dette enkle, men vanedannende spil med én knap på nettet.

Flappy Bird i en nøddeskal

Flappy Birds gameplay kan bedst beskrives som simpelt, vanedannende, men også en smule irriterende. Tryk for at løfte fuglen op og få den forsigtigt gennem rørene uden at styrte ned. Når du fejler, får du en høj score, og du vil gerne gøre det hele igen for at forsøge at overgå dit tidligere jeg.

Afspil det på nettet - kun

Flappy Bird blev oprindeligt skabt som et mobilspil, men blev senere fjernet fra app-butikkerne. I et interview med Forbes angav Dong Nguyen, udvikleren af Flappy Bird, spillets vanedannende karakter som årsag til, at det blev fjernet fra butikkerne.

På trods af dette kan du stadig spille det originale Flappy Bird gratis i din webbrowser på en stationær eller mobil enhed!

Arven fra Flappy Bird

Flappy Bird var en del af en tidlig revolution inden for hypertilpassede mobilspil. Der er udkommet masser af simple spil med en knap og sideskrollende spil siden starten. Square Bird og Tap Tap Shots er to fremragende spil, som du bør tjekke ud!

Funktioner

  • Utrolig enkel mekanik
  • Frustrerende, men vanedannende
  • Sporing af høj score
  • Den originale Flappy Bird

Udgivelsesdato

I begyndelsen af 2014

Platform

webbrowser (desktop og mobil)

Reklame

Flere spil i denne serie

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame