Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Doodle Jump

Bedømmelse:
8,8
(7.100 stemmer)
Udgivet:
januar 2017
Teknologi:
HTML5
Platforme:
Browser (desktop-only), App Store(iOS, Android)
Klassificering:
Wiki-sider:

Hop dig op til toppen i Doodle Jump. I dette spændende platformspil hopper du opad til uendelighed, mens du henter boosts og undgår bæster på din vej. Kom videre op!

Sådan spiller du

Uendeligt hoppe

For at spille Doodle Jump skal du blot bevæge dig fra venstre til højre for at nå platformene. Venstre-klik for at skyde. Spillet er uendeligt, så hop så længe som muligt for at opnå din bedste score.

Boosters

Der er flere måder at bevæge sig hurtigere og opbygge din score hurtigere i Doodle Jump. Den første måde er at bruge fjedrene til at hoppe din lille alien højere op. Du vil også støde på raketboostere og en propelhat, som vil booste dig yderligere.

Hindringer

Sammen med boostere til at drive din alien til nye højder er der forhindringer, som giver en ekstra udfordring til gameplayet. Den første trussel, du møder, er brune platforme, der går i stykker ved kontakt, men de er et lille problem.

Den mest bekymrende trussel er rumvæsener. Sørg for at hoppe forsigtigt, så du undgår at slå hovedet af en af dem ved at bevæge dig for hastigt opad. Dette gør det også lettere at skyde dem og fortsætte fremad.

Sammenlignende spil

Lineære platformsspil er enkle, men alligevel så sjove, at de ofte giver mere genspilbarhed end nogle komplekse spil. Vil du genopleve 2020? Vi ved ikke helt hvorfor, men 2020-spillet er et platformsspil, der dækker dig. Square Bird er også et simpelt platformspil, der minder meget om Doodle Jump, men på vandrette akser.

Funktioner

  • Sjovt, endeløst gameplay
  • Power-ups til at booste dig opad
  • Flere og flere forhindringer, der udgør en udfordring
  • Sømløs ydeevne på desktop og mobil

Udgivelsesdato

Den oprindelige udgivelsesdato er april 2009 som et mobilspil, og fra januar 2017 kan det spilles online.

Udvikler

Doodle Jump er lavet af Lima Sky.

Platforme

  • Webbrowser
  • Android
  • iOS
Reklame
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame